ΕΛΛΑΔΑ

Απεβίωσε ο ιδιοκτήτης της Aegean, Θοδωρής Βασιλάκης

ΣΥΝΤ ΤΥΠΟΥ AEGEAN ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΣΥΝΤ ΤΥΠΟΥ AEGEAN ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο Θοδωρής Βασιλάκης, ένας από τους λίγους επιχειρηματίες που βοήθησε τον Γιάννη Αλαφούζο στο εγχείρημα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή.

Μία σημαντική απώλεια μετρά το ελληνικό επιχειρείν, μετά το θάνατο του ιδιοκτήτη της αεροπορικής εταιρίαςAegean,Θοδωρή Βασιλάκη. Ο Κρητικός επιχειρηματίας απεβίωσε την Πέμπτη (17/5) σε ηλικία 78 ετών.

Ο Βασιλάκης ήταν υποστηρικτής του Παναθηναϊκού, είχε παρακολουθήσει παιχνίδια στο ΟΑΚΑ ή στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όμως ουδέποτε είχε την πρόθεση να αναμειχθεί στο ποδόσφαιρο. Άλλωστε, σχεδόν πάντα αυτός ή ο γιος του Ευτύχης, όποτε ήταν στα επίσημα του "Απόστολος Νικολαϊδης", περνούσαν απαρατήρητοι.

Το όνομα του Βασιλάκη ακούστηκε για πρώτη φορά στην πράσινη επικαιρότητα τον Μάρτιο του 2018, όταν είχε προσφερθεί να δώσει άτοκο δάνειο 500.000 ευρώ στην ΠΑΕ, για να αποφύγει τη χρεωκοπία. Τελικά, λόγω των εξελίξεων με την παραίτηση της διοίκησης Γόντικα, δεν εκταμίευσε τη συγκεκριμένη βοήθεια.

Ωστόσο, ο Βασιλάκης συνέδραμε αθόρυβα την αγαπημένη του ομάδα την περίοδο του Γιάννη Αλαφούζου. Ο Βασιλάκης συνείσφερε οικονομικά σε σταθερή βάση μέσω της Συμμαχίας, χωρίς όμως να ξεφεύγει ή να δίνει δημοσιότητα στις κινήσεις του...

Η ανακοίνωση της Aegean: "To Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της AEGEAN εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια του Ιδρυτή και Προέδρου της εταιρίας μας, Θεόδωρου Βασιλάκη. O Προέδρος μας ήταν για όλους μας η πηγή έμπνευσης από την πρώτη πτήση, τον πρώτο μας επιβάτη μέχρι σήμερα. Οι αξίες που πρέσβευε, όσο και το όραμά του θα συνεχίσουν να μας οδηγούν.

Ο Θεόδωρος Βασιλάκης έφυγε από τη ζωή, σήμερα Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018, σε ηλικία 78 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 στις 12:30, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στην Κηφισιά. Η οικογένεια αντί στεφάνων παρακαλεί να γίνουν δωρεές για το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ