ΕΛΛΑΔΑ

Απαντά την Πέμπτη στη FIFA ο Κοντονής

Απαντά την Πέμπτη στη FIFA ο Κοντονής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Πέμπτη, πιθανότατα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, θα απαντήσει στη επιστολή της FIFA, η οποία ζητά την άρση της απόφασης ματαίωσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η απαντητική επιστολή του υπουργείου Αθλητισμού στην FIFA, η οποία έστειλε στις 5 Απρίλη το τελεσίγραφό της, σύμφωνα με το οποίο δίνεται διορία μέχρι τις 15 Απριλίου για να ξεκινήσει εκ νέου το Κύπελλο και να αποφευχθεί ο κίνδυνος ενός Grexit, θα αποσταλεί την Πέμπτη, πιθανότατα, από τον Σταύρο Κοτονή προς την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Στην εν λόγω επιστολή θα γίνεται, μεταξύ άλλων, λόγος για το γεγονός ότι στην περίπτωση ματαίωσης του Κυπέλλου Ελλάδας εφαρμόστηκε ο νόμος που ψηφίστηκε με αυξημένη μάλιστα πλειοψηφία από τη Βουλή των Ελλήνων (για το περιεχόμενο του οποίου η FIFA και η UEFA είχαν ενημερωθεί).

Προς το παρόν, δεν προκύπτει ότι ο Σταύρος Κοντονής σχεδιάζει κάποια άλλη κίνηση και συνάντηση, αν και εκκρεμεί η συνάντησή του με τους εκπροσώπους των 4 "μεγάλων", μετά τις επαφές που είχε η πλευρά του Υφυπουργείου με τους Γιάννη Βρέντζο (Ολυμπιακός), Χρήστο Παναγόπουλο (Παναθηναϊκός), Αλέξη Δέδε (ΑΕΚ) και Μάκη Γκαγκάτση (ΠΑΟΚ).

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ