ΕΛΛΑΔΑ

Απαλλάσσεται οριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Απαλλάσσεται οριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης
INTIME SPORTS

Την παραπομπή 85 κατηγορουμένων, κυρίως παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών. Απαλλάσσεται οριστικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του News247.gr

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσουν συνολικά 85 άτομα, κατηγορούμενοι για τους αποκαλούμενους "στημένους αγώνες" του 2011, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του News247.gr

Το Συμβούλιο Εφετών εξέδωσε σήμερα πολυσέλιδο βούλευμα, με το οποίο ζητά να παραπεμφθούν σε δίκη παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου για βαρύτατα κακουργήματα, όπως εγκληματική οργάνωση, δωροληψία - δωροδοκία, παράνομο στοιχηματισμό και άλλα.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι ο νυν δήμαρχος Βόλου, Α. Μπέος, ο επιχειρηματίας Γ. Τσακογιάννης, ποδοσφαιριστές, προπονητές, μπούκερ και άλλοι παράγοντες.

Το δικαστικό συμβούλιο απαλλάσσει για επιμέρους πράξεις κάποιους κατηγορούμενους, ενώ για άλλους παύει οριστικά την ποινική τους δίωξη. Μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος απαλλάσσεται από κάθε κατηγορία.

Επίσης το Συμβούλιο Εφετών διατάσσει το χωρισμό της υπόθεσης αναφορικά με μερικότερες πράξεις για τον Αχιλλέα Μπέο (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος), Ι. Παπαδόπουλο και Αθανάσιο Ντότση (δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος ποδοσφαιρικού αγώνα για την περαιτέρω διενέργεια συμπληρωματικής ανάκρισης.

Αναλυτικά το πλήρες ρεπορτάζ του News247.gr

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ