ΕΛΛΑΔΑ

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον Σαρρή

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον Σαρρή
INTIME SPORTS

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο επέβαλε στον Γιώργο Σαρρή ο ειδικός ανακριτής σε θέματα διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης.

Απαγόρευση οποιαδήποτε ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ ήταν η απόφαση του εισαγγελέα και ανακριτή σε θέματα αναφοράς Γιώργου Ανδρέαδη για τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή, ο οποίος αντιμετώπιζε κατηγορίες για την φερόμενη ως "εγκληματική οργάνωση" στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Η απολογία του Γιώργου Σαρρή στο γραφείο του ειδικού ανακριτή για θέματα διαφθοράς κράτησε συνολικά 5 ώρες (υπήρξε και ένα διάλειμμα 50 λεπτών), με την πρώην πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να αρνείται από την πλευρά του όλες τις κατηγορίες.

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον Σαρρή
INTIME SPORTS

Να σημειωθεί ότι βαρύνεται με 4 κατηγορίες: για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, τελεσθείσα από υπαίτιο που διαπράττει απάτες κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος, τελεσθείσης από υπαίτιο που διαπράττει τέτοιες πράξεις κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα και κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις.

Κατά την έξοδό του από τον ανακριτή ο Γιώργος Σαρρής είχε αποφύγει να κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου ενώ κατά τη διάρκεια της διακοπής της απολογίας του έλεγε σε "πηγαδάκια" πως "πρόκειται για στημένη υπόθεση".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ