ΕΛΛΑΔΑ

"Αντίο" από ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Μελισσανίδη στον Χάρρυ Κλυνν

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ Ο ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ
ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ Ο ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ EUROKINISSI

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, εξέφρασαν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του Χάρρυ Κλυνν.

Ο Χάρρυ Κλυνν έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα.

Ο εκλιπών υπήρξε μια από τις εμβληματικές μορφές στο ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα, αλλά άφησε "κληρονομιά" και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χώρος στον οποίο δραστηριοποιήθηκε ως πρόεδρος του Απόλλωνα Θεσσαλονίκης ή Καλαμαριάς ή Απόλλωνα Πόντου, όπως ονομάζεται σήμερα, ενώ υπήρξε και πρόεδρος της ΕΠΑΕ για τρία χρόνια.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τα δικά της συλλυπητήρια, μέσω social media, για τον θάνατο του Χάρυ Κλυνν, ο οποίος υπήρξε και μέτοχος της εταιρίας όταν είχε πρωτοσυστηθεί το 1979. Μάλιστα, θύμισε και την πρόσφατη απώλεια του γιου του Νίκου, σκηνοθέτη του τνοκιμαντέρ για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ.

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει, συγκεκριμένα: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την μεγάλη της θλίψη για το χαμό του Χάρυ Κλυνν, ενός εκ των σπουδαιότερων καλλιτεχνών που παρήγαγε η Βόρεια Ελλάδα.Ο Χάρυ Κλυνν υπήρξε μέτοχος της νεοσύστατης ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το 1979 και η μοίρα του επιφύλαξε να κάνει γρήγορα το "ταξίδι" αντάμωσης με τον γιο του, σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ για τα 90 χρόνια ΠΑΟΚ, Νικόλα.Καλό Παράδεισο, συλλυπητήρια στους κοντινούς του ανθρώπους. #RIP"

Μετά την ΠΑΕ ΑΕΚ τη θλίψη του για την απώλεια του Χάρρυ Κλυνν εξέφρασε κι ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, με προσωπική του δήλωση. Σε αυτήν αναφέρεται χαρακτηριστικά:

"Έφυγε από κοντά μας ένας μεγάλος καλλιτέχνης, ένας μεγάλος Πόντιος, ένας καλός φίλος. Ο Χάρρυ Κλυνν, κατά κόσμον Βασίλης Τριανταφυλλίδης, ήταν ο άνθρωπος που ενσάρκωνε την ποντιακή σάτιρα και μέσα από αυτήν ανέδειξε την ιστορία και τον πολιτισμό του αλησμόνητου Πόντου. ’Σ σο καλόν Χάρρυ, χαιρετείας σ’ εμετέρτ’ς, χαιρετείας ’ς σον Πόντον..."

Photo credits

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ