ΕΛΛΑΔΑ

Άνοδος για Καλογερόπουλο

Άνοδος για Καλογερόπουλο
Καλογερόπουλος INTIME SPORTS

Ο 32χρονος Χάρης Καλογερόπουλος προβιβάστηκε στην 2η κατηγορία διαιτητών της UEFA

Στην δεύτερη κατηγορία διαιτητών τηςUEFAπροβιβάστηκε ο Χάρης Καλογερόπουλος έπειτα από απόφαση της Επιτροπής Διαιτησίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Ο 32χρονος ρέφερι, που κατά καιρούς στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει απασχολήσει με τα σφυρίγματα του (είναι πρόσφατος ο ντόρος για το πέναλτι στον Ολυμπιακό στον αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή), στην Ευρώπη εκπροσωπείτην ελληνική διαιτησία κατά τον καλύτερο τρόπο και δεν είναι τυχαίο ότι προβιβάστηκε μία κατηγορία αν και έχει το σήμα τηςFIFAμόλις για 1 χρόνο.

Την ίδια ώρα άλλοι Έλληνες διαιτητές είχαν μείνει στην τρίτη κατηγορία δύο και τρία χρόνια, μέχρι που η ΕΠΟ τους έβγαλε από την λίστα πριν από δύο μήνες.

Ο Καλογερόπουλος είναι ανάμεσα στους 15 διαιτητές που προβιβάστηκαν από την τρίτη στην δεύτερη κατηγορία της UEFA, δύο σκαλοπάτια κάτω από την elit, την ανώτερη κατηγορία στην οποία βρίσκεται ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Οι Αρετόπουλος (Τρικάλων), Κομίνης (Θεσπρωτίας), Κύζας (Δράμας), Μάνταλος (Καβάλας), Παπαπέτρου (Αθηνών) που πρόσφατα έγιναν διεθνείς, τοποθετήθηκαν, ως νέοι στην τρίτη κατηγορία.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ