ΕΛΛΑΔΑ

Αναβλήθηκε για την Τρίτη η αίτηση έκπτωσης της ΕΠΟ

Αναβλήθηκε για την Τρίτη η αίτηση έκπτωσης της ΕΠΟ
ΕΠΟ INTIME SPORTS

Από τις 51 Ενώσεις που ψήφισαν πριν από 4.5 μήνες τον Γιώργο Γκιρτζίκη, μόνο οι 37 έκαναν πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της ΕΠΟ. Αρνήθηκαν και οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ.

Την Τρίτη (9/6) στη 1 μ.μ. θα συζητηθεί τελικά στο Ειρηνοδικείο Αθηνών η αίτηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας για έκπτωση των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ για 16 λόγους.

Η αίτηση ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα το πρωί (10 π.μ.) αλλά οι Ευρωπαίοι Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και η ΕΠΟ ζήτησαν αναβολή λίγων ημερών.

Οι δικηγόροι των τριών ΠΑΕ επειδή υποστήριξαν ότι δεν είχαν διαβάσει την δικογραφία και η Ομοσπονδία επειδή όπως υποστήριξε, είχε καθυστερήσει να έρθει ένας μάρτυρας από την επαρχία.

Η πρόεδρος του Ειρηνοδικείο πρότεινε αναβολή για την Τρίτη ή την Τετάρτη και τελικά αποφασίστηκε η αίτηση να συζητηθεί την Τρίτη το μεσημέρι (1 μ.μ.).

Οι διαρροές

Στο πλευρό της Ομοσπονδίας στάθηκαν 37 ενώσεις και πλέον εγείρεται θέμα όσον αφορά την ΕΠΟ. Στις εκλογές του Γενάρη ο Γιώργος Γκιρτζίκης είχε πάρει 51 ψήφους και 4.5 μήνες μετά, που η Ομοσπονδία ζήτησε την πρόσθετη παρέμβαση των Ενώσεων υπέρ της, 14 ΕΠΣ το αρνήθηκαν.

Όπως επίσης, αρνήθηκαν και ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ καθώς η Ομοσπονδία είχε ζητήσει την «συμπαράσταση» των πέντε ευρωπαίων αφού σε περίπτωση διορισμού διοίκησης από το Ειρηνοδικείο, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα αποβληθεί από την Ευρώπη. Ο πρόεδρος του «δικέφαλου» του βορρά Ιάκωβος Αγγελίδης, και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, μάλιστα, αρνήθηκε να εκπροσωπηθεί.

"Εκβιαζόμαστε"

Ο δικηγόρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Γιώργος Παναγόπουλος, δεν δέχθηκε το αίτημα αναβολής. "Οι αιτούντες δεν έχουν έννομο συμφέρον. Είναι μια συντονισμένη ενέργεια για να δημιουργηθούν de facto καταστάσεις σε βάρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Υπάρχουν συνεχείς πιέσεις και εκβιασμοί στις Ενώσεις.

Αν δώσετε αναβολή η Ένωσή μας καταστρέφεται ολοκληρωτικά. Διαλυόμαστε με μια παράνομη απόφαση που έλαβε η ΕΠΟ και μας απέβαλε. Μας απέβαλαν άνθρωποι κατηγορούμενοι στον ανακριτή κ. Ανδρεάδη".

Συμπλήρωσε δε, ότι η ΕΠΣ Θεσσαλίας έχει προσφύγει στο τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ κατά την απόφασης της επιτροπής εκτάκτων θεμάτων με την οποία αποβλήθηκε από τις τάξεις της Ομοσπονδίας.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ