ΕΛΛΑΔΑ

Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η δίκη του 20χρονου οπαδού

Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η δίκη του 20χρονου οπαδού

Η δίκη του 20χρονου που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό οπαδού που φορούσε φανέλα του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καραϊσκάκης", στην αναμέτρηση της Ελλάδας με το Γιβραλτάρ, πήρε αναβολή για την Παρασκευή (13/10).

Δεν έγινε την Πέμπτη (12/10) η δίκη του 20χρονου που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό οπαδού που φορούσε φανέλα του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καραϊσκάκης", στην αναμέτρηση της Ελλάδας με το Γιβραλτάρ.

Η διαδικασία πήρε αναβολή για την Παρασκευή (13/10), τη στιγμή που η ΕΛΑΣ έχει προσχωρήσει σε δύο ακόμη ταυτοποιήσεις οπαδών που συμμετείχαν στο επεισόδιο.

Έξω από τα δικαστήρια Πειραιά βρέθηκαν περισσότεροι από 300 φίλοι του Ολυμπιακού προς συμπαράσταση του 20χρονου οπαδού, φωνάζοντας "είμαστε οπαδοί και όχι εγκληματίες, δυο φάπες τις βαφτίσατε κακούργημα, ληστείες".

Και αυτό διότι ο 20χρονος απολογείται στις δικαστικές αρχές όχι μόνο για το αδίκημα της βιαιοπραγίας αλλά και αυτό της ληστείας (κακούργημα), γεγονός που έχει φέρει αναταραχή στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού.

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί πλέον το πρωί της Παρασκευής, όπου και πάλι αναμένεται να συγκεντρωθούν "ερυθρόλευκοι" έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά.

Photo credits: ULTRAS.gr (facebook page)

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ