ΕΛΛΑΔΑ

Αναβλήθηκε για 19 Απριλίου η εκδίκαση στο ΣτΕ

Αναβλήθηκε για 19 Απριλίου η εκδίκαση στο ΣτΕ
ΣτΕ

Για τις 19 Απριλίου αναβλήθηκε η εκδίκαση από το Συμβούλιο της Επικρατείας της προσφυγής της ΕΠΟ για το θέμα της ματαίωσης του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού οι νομικοί εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας δεν εξασφάλισαν ειδική άδεια από τον Δικηγορικό Σύλλογό. Το Sport24.gr ήταν εκεί.

Για τις 19 Απριλίου αναβλήθηκε -για δεύτερη φορά- η εκδίκαση της προσφυγής της ΕΠΟ στο ΣτΕ για το θέμα της ματαίωσης του Κυπέλλου Ελλάδας από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Ο λόγος είναι ότι οι δικηγόροι της Ομοσπονδίας δεν εξασφάλισαν και πάλι άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο λόγω της απεργίας των νομικών της χώρας, όπως συνέβη και την πρώτη φορά, επομένως μεταφέρεται και πάλι η ημερομηνία.

Με δεδομένο μάλιστα ότι η επιστολή της FIFA αναμένεται να δίνει διορία μιας εβδομάδας για να αλλάξει η απόφαση, η λύση δεν θα δοθεί μέσω ΣτΕ και το Grexit μοιάζει πιο κοντά από ποτέ.

Την ΕΠΟ εκπροσώπησαν οι κ.κ. Σαράκης και Σιώτος, ενώ ο κ. Ράλλης ήταν ο νομικός σύμβουλος του Κράτους που εκπροσώπησε την Πολιτεία στην συγκεκριμένη υπόθεση.

"Ζητούμε αναβολή λόγω της αποχής των δικηγόρων", είπε ο κ. Σαράκης, για να τον ρωτήσει ο πρόεδρος πότε να γίνει η εκδίκαση και η απάντηση ήταν "στην πρώτη συνεδρίαση μετά το τέλος της αποχής των δικηγόρων". Γι' αυτό το λόγο η υπόθεση μεταφέρθηκε για τις 19 Απριλίου.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ