ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή για Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα;

Ανατροπή για Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα;
INTIME SPORTS

"Λύνονται" τα χέρια της Πολιτείας και της Αθλητικής Δικαιοσύνης για να ακυρώσουν την απόφαση σωτηρίας Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας. Ακόμα και... φίλαθλοι μπορούν να την προσβάλουν, δείτε πως!

"Βόμβα" στην έναρξη του πρωταθλήματος μπορεί να βάλει απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ με αφορμή προσφυγή του Ιωνικού, καθώς με βάση το σκεπτικό της, Πολιτεία, ομάδες ακόμα και φίλαθλοι μπορούν να προσβάλλουν αποφάσεις της ΕΠΟ για τις οποίες δεν έχουν δημοσιοποιηθεί το σκεπτικό τους!

Στην απόφαση που πήρε το Διαιτητικό Δικαστήριο για τον Ιωνικό, αναφέρεται πως προκειμένου να έχει ισχύ οποιαδήποτε απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, θα πρέπει να έχει δημοσιευθεί και το σκεπτικό που οδηγεί σε αυτήν, όπως αναφέρουν "ΤΑ ΝΕΑ".

Φυσικά αυτό δεν έχει γίνει στην περίπτωση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλα. Έτσι στην ουσία σημαίνει πως οποιαδήποτε ομάδα ή φορέας ή ακόμη και φίλαθλος θεωρήσει ότι θίγεται από την απόφαση να μην υποβιβαστούν οι δύο σύλλογοι, τότε μπορεί να την προσβάλει!

Αυτό εξηγεί στην εφημερίδα ανώτερο στέλεχος της ΕΠΟ, κάτι που σημαίνει ότι "λύνονται" τα χέρια της Πολιτείας που έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για την μείωση των ποινών των δύο ομάδων, καθώς μπορεί να ζητήσει να ακυρωθεί.

Σε αυτή την περίπτωση το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο είναι υποχρεωμένο να εκδώσει οριστική και αμετάκλητη απόφαση εντός 48 ωρών, καθώς το πρωτάθλημα έχει οριστεί να ξεκινήσει το ερχόμενο Σάββατο (27/08).

Φυσικά σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, θα ανοίξει μετά ένα άλλος χορός δικαστικών μαχών για το ποιες ομάδες θα ανέβουν από την Football League και είναι σχεδόν απίθανο να ξεκινήσει η Superleague στην ώρα της!

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ