ΕΛΛΑΔΑ

Αναστόπουλος: "Ο Μαρινάκης είναι ο καλύτερος πρόεδρος του Ολυμπιακού"

Αναστόπουλος: "Ο Μαρινάκης είναι ο καλύτερος πρόεδρος του Ολυμπιακού"
Αναστόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στο "ΦΩΣ" και τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο καλύτερος πρόεδρος στην ιστορία του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε στα ματς με Ριέκα και είπε πως το πρωτάθλημα θα τελειώσει από... Νοέμβριο.

Για πολλά θέματα μίλησε στο "ΦΩΣ" ο Νίκος Αναστατόπουλος. Ο Έλληνας κόουτς και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με μεγάλη καριέρα στον Ολυμπιακό, αποθέωσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και μάλιστα δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει ως τον καλύτερο πρόεδρο στην ιστορία του συλλόγου. Παράλληλα, είπε πως το πρωτάθλημα θα έχει τελειώσει από... Νοέμβριο, ενώ αναφέρθηκε σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Νεϊμάρ, Φορτούνη, εξτρέμ, Ριέκα και όχι μόνο.

Διαβάστε αποσπάσματα όσων δήλωσε:

Για τα ματς με τη Ριέκα: "Δεν είναι της πλάκας, αλλά μην τρελαθούμε, Ολυμπιακός είσαι, ενώ εκείνη είναι Ριέκα. Εντάξει, πήρε το πρωτάθλημα στη χώρα της, τα έλεγαν και για την Παρτιζάν και είδαμε ότι ο Ολυμπιακός εύκολα την απέκλεισε. Δεν ήταν εύκολη, αλλά ο Ολυμπιακός την έκαεν εύκολη. Εύκολο δεν είναι τίποτα. Α ο ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός, το κάνει εύκολο. Όχι όπως πέρυσι που έλεγαν κάποιοι παραμύθια ότι ο Βίκτορ ήταν εκείνος που έκανε προπονητή τον Μίτσελ, το δόθηκε λοιπόν η θέση του πρώτου προπονητή και τα διέλυσε όλα. Ο φετινός δεν έχει καμία σχέση με τον περσινό Ολυμπιακό στην ίδια εποχή".

Για τους εξτρέμ του Ολυμπιακού: " Ο Καρσελά ενώ είναι καλός παίκτης, ντριμπλέρ και γρήγορος, δεν κλίνει προς τα μέσα να πάει στο γκολ. Τα ίδια και ο Μάριν που είναι δημιουργικός κι όχι γκολτζής. Δεν τον βλέπω να πηγαίνει από τα άκρα στο γκολ. Αν σου πιάσουν τα σέντερ φορ, ποιος θα σκοράρει; Πρέπει να πάνε τα εξτρέμ στο γκολ. Ο Σεμπά επίσης πρέπει να κλίνει μέσα και να κυνηγάει το γκολ. Εντάξει το φιλότιμο και τα τρεξίματα, αλλά στον Ολυμπιακό είσαι, δεν φτάνει μόνο να κυνηγάς το αντίπαλο μπακ για να το μαρκάρεις".

Για τον Κούτρη, το πρωτάθλημα και τον Μαρινάκη: "Καλό παικτάκι. Μπήκε κατευθείαν στα βαθιά, έχει στοιχεία, αλλά πρέπει να βελτιωθεί στο αμυντικό κομμάτι. Όσο για το πρωτάθλημα, να σου πω κάτι τώρα, μην το ξεχάσω; Να το γράψεις έτσι: Ο Σάββας (σ.σ. Θεοδωρίδης) πιστεύω ότι το Νοέμβριο θα το έχει πάρει πάλι!.

Γράψε και αυτό: Αυτά που έχει προαναγγείλει ο Μαρινάκης για φέτος, τα τήρησε κατά γράμμα. Γι' αυτό είπα ότι ο φετινός Ολυμπιακός δεν έχει σχέση με τον περσινό και για εμένα ο Μαρινάκης είναι ο καλύτερος πρόεδρος όλων των εποχών στον Ολυμπιακό. Διότι μην ξεχνάμε τα οικονομικά δεδομένα της χώρας. Σε άλλη Ελλάδα κάνει αυτά που κάνει ο Μαρινάκης, άλλα είναι τα έσοδα από το ποδόσφαιρο, έχει τεράστια προβλήματα αυτά τα χρόνια η χώρα".

Για το ντεφορμάρισμα του Φορτούνη: " Ο Φορτούνης πρέπει να βλέπει και να ξαναβλέπει στο βίντεο το γκολ που έβαλε στην Παρτιζάν. Τον έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός να μπαίνει κάθετα έτσι και να έρχεται τρέιλερ από πίσω να σκοράρει με όλους τους τρόπους. Και με το κεφάλι. Γιατί δηλαδή να μην το κάνει πιο συχνά, ψηλό παιδί είναι, δυνατό παιδί είναι, πρέπει να κυνηγάει το γκολ. Ήταν μαγεία το γκολ του έτσι όπως βγήκε η μπαλιά από τα πλάγια. Όταν έρχεται η πάσα από το πλάι, πρέπει να πατάνε πολλοί παίκτες του Ολυμπιακού τη μεγάλη περιοχή".

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: "Μπροστά ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός, αλλά πίσω ευάλωτος. Και ανάλογα μετα λεφτά που έχει χαλάσει ο Σαββίδης αυτά τα χρόνια, το αποτέλεσμα δεν κρίνεται ικανοποιητικό".

Για τον Παναθηναϊκό: "Ο Μπεργκ είναι μεγάλη απώλεια, υπάρχουν και προβλήματα οικονομικά, χρειάζεται οπωσδήποτε ενίσχυση. Το πώς και το πού θα το βρουν εκείνοι. Αν θέλουμε πάντως πρωτάθλημα ανταγωνιστικό, πρέπει να κάνει μεταγραφές ο Παναθηναϊκός, να δυναμώσει. Το ίδιο και η ΑΕΚ η οποία έχει πρόβλημα στα σέντερ φορ. Δεν έχει το εύκολο γκολ και αυτή, όπως ο΄θτε ο Παναθηναϊκός το έχει.

Σε μία εβδομάδα θα πάω να δω τη δουλειά του Σιμεόνε, να παρακολουθώ τις προπονήσεις του. Από τους καλύτερους πρέπει να παίρνεις παραδείγματα. Όχι από τους χειρότερους. Ας κάνουμε ό,τι κάνουν στην Ιταλία άμα θέλουμε πρωτάθλημα ανταγωνιστικό. Ας πέφτουν 4 ομάδες και να ανεβαίνουν 4. Να κινδυνεύουν όλοι από την 8η θέση και κάτω".

Για τα λεφτά της μετεγγραφής του Νεϊμάρ: "Τα λεφτά είναι υπερβολικά. Και ανοίγει η πόρτα του φρενοκομείου. Το θέμα δηλαδή είναι τι θα γίνει μετά. Μεταγραφή 222 εκατ. ευρώ συν τα λεφτά του παίκτη, πλησιάζει το μισό δισεκατομμύριο, πού πάμε; Είναι πρόκληση για τόσο κόσμο στον πλανήτη που πεινάει. Αν δηλαδή φτάνει στο μισό δισεκατομμύριο η μεταγραφή του Νεϊμάρ, πόσα λεφτά θα κόστιζε μία μεταγραφή του Μέσι του Ρονάλντο;".

Για τον Άρη και τον ΟΦΗ, ανέφερε: " Εύχομαι ολόψυχα να ανέβουν φέτος ο Άρης στη Σούπερ Λιγκα και ο ΟΦΗ που είναι ιστορικές ομάδες με κόσμο. Και να στηριχτεί ο Καρυπίδης στον Άρη διότι έχει βάλει ζεστό χρήμα ο άνθρωπος. Είναι ο μόνος που έχει βάλει χρήμα. Η δύναμη του Άρη είναι ο κόσμος του και ο Super 3".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ