ΕΛΛΑΔΑ

Αλεφάντης: "Εμπειρίες που θα γίνουν εργαλεία ζωής"

Αλεφάντης: "Εμπειρίες που θα γίνουν εργαλεία ζωής"

Ο Χρήστος Αλεφάντης υπεύθυνος του περιοδικού “Σχεδία” μίλησε στον Sport 24 Radio 103,3 και στους Αντρέα Παλομπαρίνι και Παντελή Βλαχόπουλο για την Εθνική Αστέγων Ελλάδας, που κατέκτησε το 13ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων, που διεξήχθη στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Στον Sport 24 Radio 103,3 και στους Αντρέα Παλομπαρίνι και Παντελή Βλαχόπουλο, μίλησε ο Χρήστος Αλεφάντης, υπεύθυνος του περιοδικού "Σχεδία”, για την Εθνική Αστέγων Ελλάδας, που κατέκτησε το 13ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων, που διεξήχθη στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων: “Είναι η 9η χρονιά που συμμετέχουμε. Πρόκειται για έναν κοινωνικό θεσμό που αξιοποιεί το ποδόσφαιρο για αυτό που είναι. Ένα κοινωνικό εργαλείο για να βοηθήσει κάποιους ανθρώπους να ενταχθούν σε μια κανονική ζωή και να κερδίσουν την μάχη με την ζωή. Συμμετείχαν ομάδες από 48 χώρες”.

Για την νίκη επί της Ελβετίας και την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Ελληνική ομάδα: "Εμείς κατακτήσαμε το Κύπελλο περιοδικών δρόμου και το Κύπελλο για το fair play για δεύτερη φορά, μετά το 2007. Αυτό προσπαθεί να προωθήσει το τουρνουά, το fair play, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στη ζωή. Είχαμε και δύο κοπέλες στην ομάδα που αγωνίστηκαν σε όλα τα παιχνίδια. Πιστεύουμε ότι οι εμπειρίες που αποκόμισαν τα παιδιά, θα γίνουν εργαλεία ζωής και έξω από το γήπεδο. Στόχος, άλλωστε, της διοργάνωσης είναι να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και όχι καλύτεροι ποδοσφαιριστές”.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ