STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ζήτησε τις εκθέσεις για το ντέρμπι ο Σιμιτζόγλου

Ζήτησε τις εκθέσεις για το ντέρμπι ο Σιμιτζόγλου
Οπαδοί επεισόδια στην Λεωφόρο INTIME SPORTS

Επικοινώνησε την Δευτέρα με την γραμματεία των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων στην ΕΠΟ για να του σταλούν όλα τα "στοιχεία" από τα επεισόδια.

Τις εκθέσεις του ντέρμπι των "αιωνίων" που δεν έγινε ποτέ, ζήτησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου σε επικοινωνία που είχε το μεσημέρι της Δευτέρας 23/11 με την γραμματεία των εισαγγελέων στο Πάρκο Γουδή.

Ο κ. Σιμιτζόγλου ζήτησε το φύλλο αγώνα, την έκθεση του παρατηρητή τηςSuper Leagueαλλά και την έκθεση της αστυνομίας η οποία πάντως, δεν είχε σταλεί μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας ούτε στην Ομοσπονδία, ούτε στα γραφεία τηςSuper League.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέαςθα πάει την Τρίτη 24/11 στα γραφεία της ΕΠΟ για νααποφασίσει αν συντρέχουν οι προϋποθέσεις ώστε να ασκήσει πειθαρχική δίωξη για "εκτεταμένα επεισόδια" σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα.

Θεωρείται απίθανο πάντως, να μην το κάνει, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (25/11). Οι "πράσινοι" θα κληθούν σε απολογία από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super Leagueγια την Παρασκευή 27/11 το πρωί και αντιμετωπίζουν μεταξύ άλλων τον κίνδυνο αφαίρεσης τριών βαθμών που προβλέπονται από το άρθρο 15, παράγραφος 6 του Πειθαρχικού Κώδικα για "εκτεταμένα επεισόδια"

Ο κ. Σιμιτζόγλου με διπλή ιδιότητα (και αυτή του αθλητικού εισαγγελέα) ήταν από νωρίς το Σάββατο (21/11) στα επίσημα του γηπέδου της Λεωφόρου και όπως είπε και στον διαιτητή Ανδρέα Παππά όταν τον επισκέφτηκε στα αποδυτήρια " έχω πλήρη εικόνα για τα επεισόδια. Τα έχω δει όλα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ