STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ζητάει παράταση για την κάρτα φιλάθλου ηSuperLeague

Με καλεσμένο τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, θα συνεδριάσει το μεσημέρι (27/9, 14:00) το διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού.

Ο Σταύρος Κοντονής προσκλήθηκε και θα δώσει το παρών στο διοικητικό συμβούλιο της SuperLeagueπου θα συνεδριάσει το μεσημέρι (14:00).

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος θα ζητήσει (και είναι σίγουρο ότι θα πάρει όπως υποστηρίζουν παράγοντες στον συνεταιρισμό) παράταση, άγνωστο για πόσο διάστημα, στην χρήση της κάρτας φιλάθλου που σύμφωνα με την τροπολογία που πέρασε πριν από λίγο καιρό, θα είναι υποχρεωτική από τις 30 Σεπτεμβρίου.

Το μέτρο αυτό του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, έρχεται να για αντιμετωπίσει τα πολλά κρούσματα βίας στα ελληνικά γήπεδα αφού χωρίς την κάρτα δεν θα μπορεί να εκδοθεί εισιτήριο για κανέναν φίλαθλο.

Με την χρήση της κάρτας φιλάθλου τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και θα είναι πιο εύκολος ο εντοπισμός όσων προκαλούν επεισόδια στις κερκίδες, ενώ ο κάθε οπαδός θα είναι υπεύθυνος για τυχόν φθορές στην θέση που αντιστοιχεί το εισιτήριο του.

Στο διοικητικό συμβούλιο θα οριστικοποιηθεί ακόμη και το πρόγραμμα για τις υπόλοιπες αγωνιστικές του α’ γύρου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ