STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Χωρίς Σαββίδη - Ταποκό με Πλατανιά ο Πανιώνιος

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Πανιώνιος EUROKINISSI SPORTS

Με... φόρα από το "διπλό" στη Λεωφόρο ο Πανιώνιος, υποδέχεται το Σάββατο (9/12, 17.15) τον Πλατανιά. Χωρίς Σαββίδη και Ταποκό η αποστολή που ανακοινώθηκε. Σε συζητήσεις με την πλευρά Οικονόμου για "διαζύγιο".

Ο 5ος στη Super League Σουρωτή Πανιώνιος καλείται να συνεχίσει νικηφόρα στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενος το Σάββατο (9/12, 17.15) τον Πλατανιά για την 14η αγωνιστική. Οι "κυανέρυθροι" προέρχονται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού και για να διατηρηθούν στην πεντάδα δίχως να περιμένουν τα άλλα αποτελέσματα, πρέπει να φτάσουν σε τρίποντο.

Εκτός αποστολής έμεινε από τον Μιχάλη Γρηγορίου ο τραυματίας Ταποκό, ο οποίος εξακολουθεί και έχει ενοχλήσεις στη μέση. Δεν υπολογίζεται ούτε ο Σαββίδης, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Η αποστολή του αγώνα: Μπανανά, Ντουρμισάι, Γκιοατά, Χατζισαφί, Κότνικ, Σπιριντόνοβιτς, Γεσίλ, Βλάχος, Βουκελάτος, Κόρμπος, Λάμπρου, Μασούρας, Μπαντής, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Γλυνός, Σαραμαντάς, Σιώπης, Σταυρόπουλος.

Αναφορικά με τον Βαγγέλη Οικονόμου, οι άνθρωποι του Πανιωνίου είναι σε επαφές για να βρεθεί λύση και να προκύψει φιλικό "διαζύγιο". Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ