STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Χωρίς οπαδούς ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός σε Λαμία και Λάρισα

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά από σχετική απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού για τα παιχνίδια με Λαμία και Λάρισα αντίστοιχα.

Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Παναθηναϊκός θα στερηθούν την παρουσία των φιλάθλων τους στα ματς με Λαμία και ΑΕΛ αντίστοιχα μετά από σχετική απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη.

Ο Υφυπουργός απαγόρευσε τόσο την οργανωμένη όσο και τη μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων των δυο ομάδων.

Η ανακοίνωση για τον ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Αποφασίζουμε την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ καθώς και τη διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Superleague αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 17-02-2018 και ώρα 19:30 μ.μ. στο ΔΑΚ Λαμίας, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Ενώ αυτή για τον Παναθηναϊκό σημειώνει:

"Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σήμερα Τετάρτη (14-02-2018) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ.Γεώργιο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 22αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.», ο οποίος θα διεξαχθεί την Καθαρά Δευτέρα (19-02-2018) και ώρα 19.30΄ στο γήπεδο AEL FC ARENA, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ