STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Χωρίς νικητή στα Γιάννινα, στο 0-0 ΠΑΣ και Αστέρας

SUPELREAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Γιαννούλης, Μανθάτης, Αστέρας, Μανθάτης EUROKINISSI SPORTS

ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο τελευταίο 20λεπτο, αλλά γκολ δεν μπήκε. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στην αναμέτρηση που έγινε στους Ζωσιμάδες, για την 16η αγωνιστική της Super League.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αγνοούσε τη νίκη από τις 28 Οκτωβρίου, όταν είχε νικήσει 2-1 την Κέρκυρα. Από τότε είχαν ακολουθήσει δύο ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Από την άλλη ο Αστέρας προερχόταν από πέντε σερί νίκες και μια ισοπαλία, με τον Παναιτωλικό.

Μετά το 0-0, οι Ηπειρώτες έμειναν χωρίς τρίποντο για έβδομο διαδοχικό ματς, ενώ αυτή ήταν η τέταρτη σερί ισοπαλία. Οι Αρκάδες διατήρησαν το αήττητο των τελευταίων αναμετρήσεων και δείχνουν ότι συνεχίζουν να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, παρότι μεταγραφές ακόμη δεν έχουν κάνει.

Χωρίς νικητή στα Γιάννινα, στο 0-0 ΠΑΣ και Αστέρας
Χωρίς νικητή στα Γιάννινα, στο 0-0 ΠΑΣ και Αστέρας

Ρεσιτάλ ευκαιριών, "λευκή" ισοπαλία

Στον εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων, στο πρώτο μέρος ΠΑΣ και Αστέρας δεν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Αμφότερες οι ομάδες ήταν καλά οχυρωμένες και έγιναν ελάχιστες ευκαιρίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχoi είχαν δύο τελικές, ενώ τρεις οι Αρκάδες.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη δεν είχε ορθολογική ανάπτυξη και αυτό δεν άρεσε στον Κρητικό κόουτς, που έβλεπε τους παίκτες του να σηκώνουν εύκολα τη μπάλα και να την κάνουν διεκδικήσιμη. Από την άλλη πλευρά, και ο Σάββας Παντελίδης είχε παράπονα. Ζητούσε από την ομάδα του να επιτίθεται από τα άκρα και όχι από τον άξονα.

Γήπεδο: Ζωσιμάδες

Διαιτητής: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Ποντίκης (Πρέβεζας), Μεϊντάνας (Αχαΐας)

ΑΣΤΕΡΑΣ (Σάββας Παντελίδης):Αθανασιάδης, Ίγκορ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο, Τσιλιανίδης (89' Σελίν), Ισνάλδο (64' Κυριακόπουλος), Μανιάς (85' Γκοντό).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας (62' Τζημόπουλος), Μιχαήλ, Μπέριος, Καρανίκας, Μπουκουβάλας, Λίλα, Χαλκιαδάκης (46' Βιδάλ), Μανθάτης (78' Σολτάνι), Γιάκος, Κόντε.

Γκολ: /

Κάρτες: 27' Μπουκουβάλας, 29΄Καρανίκας, 90' Μπέριος - 54' Πασαλίδης, 91' Γκοντό, 03' Ίγκορ

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Η σημαντικότερη ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο ήταν το πολύ καλό σουτ του Γιαννούλη έξω από την περιοχή και αριστερά, που πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Ο Αστέρας ολοκλήρωσε το πρώτο μισό με 52% ποσοστό κατοχής μπάλας.

Πολύ καλύτερο το δεύτερο μέρος. Οι δύο προπονητές άλλαζαν διαρκώς το σχήμα των ομάδων τους, στην προσπάθεια να κατακτήσουν θετικό αποτέλεσμα. Πολύ δραστήριος ο Τσιλιανίδης, έδωσε πολλές βοήθειες στην επιθετική ανάπτυξη ο Γιαννούλης από αριστερά. Ο Ισνάλδο άλλαξε πλευρά, μέχρι το 64' οπότε και αντικαταστάθηκε από τον Κυριακόπουλο.

Όλα τα λεφτά η αναμέτρηση από το 70' και μετά. Η μία σπουδαία ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη. Κάλλιστα κάποια από τις δύο ομάδες θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Αυτό δεν συνέβη εξαιτίας των δύο τερματοφυλάκων, η σταθερή απόδοση των οποίων έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο 0-0.

SUPELREAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Γιαννούλης, Μανθάτης, Αστέρας, Μανθάτης EUROKINISSI SPORTS

Έχουμε και λέμε: Σουτ του Τσιλιανίδη στο 71' διώχνει ο Γιαννίκογλου. Σουτ του Μανθάτη στο 72' σειρά του Αθανασιάδη να απομακρύνει. Φοβερό τάκλιν του Μπέριου με το οποίο σταμάτησε το σουτ του Τσιλιανίδη στο 76'. Φοβερό σουτ του Κόντε στο 84' μέσα από την περιοχή, η μπάλα για λίγο άουτ. Φοβερή προσποίηση του Σολτάνι και σουτ, απίθανη επέμβαση του Αθανασιάδη.

Ο Κόντε με κοντινή κεφαλιά στο 89' στέλνει τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο 91', τέλος, ο Σελίν με κεφαλιά σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Γιαννίκογου. Γκολ εντέλει δεν μπήκε και το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους...

Χωρίς νικητή στα Γιάννινα, στο 0-0 ΠΑΣ και Αστέρας

Τα στατιστικά της αναμέτρησης

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Super League και όχι μόνο

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Θα επιλέξουμε την τρομερή απόκρουση του Αθανασιάδη στο 88' στο σουτ του Σολτάνι. Ο γκολκίπερ του Αστέρα εκτινάχθηκε και κράτησε την εστία του απαραβίαστη.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Σε γενικές γραμμές ο Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας) πήρε σωστές αποφάσεις με τους βοηθούς του και τους επόπτες. Έγιναν κάποια μικρά λάθη, όχι όμως τέτοια που θα μπορούσαν να κρίνουν το ματς.

SUPELREAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Χαλκιαδάκης, Ιγκλέσιας, ΠΑΣ, Αστέρας EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Ο γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης, διότι πραγματοποίησε καίριες αποκρούσεις. Το ίδιο σταθερός και ο Γιαννίκογλου του ΠΑΣ.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Η εικόνα της αναμέτρησης στο τελευταίο 20λεπτο. Η μπάλα πάνω - κάτω και η μία φάση μετά την άλλη. Τέτοια παιχνίδια μας αρέσει να βλέπουμε.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Το πολύ κακό πρώτο μέρος. Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη. Ελάχιστες φάσεις, κακό θέαμα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ