STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Χωρίς νικητή (0-0) το φιλικό της Ξάνθης με την Κέρκυρα

Χωρίς νικητή (0-0) το φιλικό της Ξάνθης με την Κέρκυρα
Ξάνθη

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό της Ξάνθης με την Κέρκυρα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στην Βουλγαρία. Δοκιμές από τους δυο τεχνικούς σε παίκτες και συστήματα.

Ισόπαλη έληξε η φιλική αναμέτρηση της Ξάνθης με την Κέρκυρα στην Βουλγαρία με τις δυο ομάδες να μην καταφέρνουν να σκοράρουν και το 0-0 να παραμένει μέχρι τέλους.

Οι δυο προπονητές δοκίμασαν παίκτες και συστήματα ενώ ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στην Κέρκυρα δοκίμασε και τον 21χρονο Εμπαλό ο οποίος έχει περάσει και από τη Τζένοα.

Η Κέρκυρα απείλησε στο ξεκίνημα του αγώνα με την κεφαλιά του Μπαλάφα την οποία απέκρουσε ο Ζίβκοβιτς, ενώ στη συνέχεια ο Κασάδο στο 22', ο Φασίδης στο 37' και ο Σβάρνας με κεφαλιά στο 42' είχαν καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ για την Ξανθη.

Στην επανάληψη η Xanthi FC απείλησε με τον Κάστρο, ο οποίος ήταν άτυχος στις τρεις τελικές του προσπάθειες, με αποτέλεσμα το 0-0 να "σφραγίσει" την φιλική αναμέτρηση.

Xanthi FC(α' μέρος): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Σβάρνας, Ντε Λούκας, Καμαρά, Ορφανίδης Π., Ρότσε, Γέντρισεκ, Μπρίτο (35' Φασίδης).

Xanthi FC(β' μέρος): Γκαραβέλης, Συλλά, Ορφανίδης Λ., Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Λουσέρο, Μελιόπουλος, Κώστας, Κίκε, Κάστρο, Φασίδης.

Κέρκυρα (α' μέρος): Γιαννακόπουλος, Βενέτης, Τουράμ Σπίνουλας, Κόντος, Σιόντης, Μπαλάφας, Ιωάννου, Επστάιν, Ντιόγκο, Βάργκας.

Κέρκυρα (β' μέρος): Κολοβούρης, Ζορμπάς, Γκομές, Ντουαλά, Αναστασίου, Κέβιν, Γρομητσάρης, Μίσκου, Τρεπεκλής, Ιωάννου (60' Εμπαλό), Μπαλάφας (60' Μίσκου).

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ Ο ΕΜΠΑΛΟ

Στη φιλική αναμέτρηση της Κέρκυρας με την Ξάνθης δοκιμάστηκε και ο Σάντρο Σενέ Ανιμπάλ Εμπαλό, με καταγωγή από τη Γουινέα-Μπισάου! Πρόκειται για αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, ετών 21 (γεν. Πρωτομαγιά του 1996, στη Λισαβόνα), που προέρχεται από τις ακαδημίες της Τζένοα. Ο οποίος, παλαιότερα, είχε βρεθεί και σε αυτές τις Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Εμπαλό, θα δοκιμαστεί και τις προσεχείς ημέρες από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, που θα είναι και αυτός που θα τον αξιολογήσει για το εάν κάνει ή όχι στην κερκυραϊκή ομάδα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ