STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Χωρίς Ισνάλδο ο Αστέρας, "γεμάτος" ο Ατρόμητος

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουάρντα, Τσιλιανίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο τέταρτος Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον έβδομο Αστέρας Τρίπολης το Σάββατο (17/2, 17.15). Δεν υπολογίζεται ο Ισνάλδο από τον Σάββα Παντελίδη, εκτός για τον Νταμίρ Κάναντι ο μακροχρόνια απών Μανούσος.

Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος κοντράρονται το Σάββατο (17/2, 17.15) στο "Θ. Κολοκοτρώνης", για την 22η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Αυτή θα είναι η τέταρτη εφετινή φορά που οι δύο ομάδες θα "μονομαχήσουν", έπειτα από την αναμέτρηση του πρώτου γύρου, αλλά και τα δύο ματς Κυπέλλου (τρεις νίκες ο Ατρόμητος).

Οι Αρκάδες αγνοούν τη νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια, κατά τα οποία μετρούν δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Τελευταίο τους τρίποντο ήταν στις 14/01/18, στο εντός έδρας 3-1 επί της ΑΕΛ. Από τη μεριά του ο Ατρόμητος μετρά δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία τρία ματς, ενώ και γι' αυτόν η τελευταία νίκη καταγράφηκε εντός έδρας με την ΑΕΛ (1-0 στις 28/01/18).

Στον αγώνα του Σαββάτου ο Σάββας Παντελίδης δεν υπολογίζει στον Ισνάλδο, ενώ ο Νταμίρ Κάναντι έχει όλο το υλικό διαθέσιμο, με εξαίρεση τον Μανούσο που έχει υποβληθεί σε επέμβαση για τον χιαστό του.

Η αποστολή του Αστέρα: Αθανασιάδης, Τσιφτσής, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μπέρτος, Κώτσιρας, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ντουντού, Τόνσο, Μουνάφο, Μαντίντα, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Ζααντί, Μανιάς, Δουβίκας.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Χατζηισαίας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Κιβρακίδης, Μάντσον, Βασιλακάκης, Ουάρντα, Ντάουντα, Νάτσος, Ντιγκινί, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς και Κυριακίδης.

Ύστερα από 21 αγωνιστικές ο Αστέρας είναι στην έβδομη θέση με 28 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος τέταρτος με 39.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ