STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Χωρίς γκολ το "Thrakico" ανάμεσα σε Πανθρακικό και Ξάνθη

Χωρίς γκολ το "Thrakico" ανάμεσα σε Πανθρακικό και Ξάνθη
Χασομέρης Τριάδης Μπερτος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγες αλλά σημαντικές φάσεις είχε το ντέρμπι της Θράκης ανάμεσα σε Πανθρακικό και Ξάνθη, όμως η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα κι έτσι οι δυο ομάδες πήραν από ένα βαθμό. Καταπληκτικό ματς ο Τσέναμο.

Παραπονεμένος δεν έφυγε κανείς από το γήπεδο. Πανθρακικός και Ξάνθη είχαν διάθεση για να παίξουν ποδόσφαιρο, όμως η ποιότητα παίζει σημαντικό ρόλο και η αλήθεια είναι πως μεσοεπιθετικά υπάρχει... θέμα. Κυρίως για τους γηπεδούχους που είχαν 2-3 μεγάλες ευκαιρία για να πετύχουν ένα τέρμα, όμως έπεσαν πάνω στον καταπληκτικό Τσέναμο που έπιασε τα άπιαστα.

Έτσι, αυτό το 0-0 φαίνεται να αδικεί λίγο τους γηπεδούχους που πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο:ΔΑΚ Κομοτηνής

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)

Βοηθοί: Καμπούρης (Ευβοίας), Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

4ος: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Πανθρακικός (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης (Χρήστου 46'), Σερφά, Πορτουρίδης, Μεχία, Λαδάκης (Ροτζέριο 79'), Χαβίτο (Νικόλτσης 89'), Χασομέρης, Ντιγκινί, Ίγκορ.

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Λισγάρας, Φλίσκας, Ζαραδούκας, Βασιλακάκης, Νιέτο (Ντιμιτρόφ 60'), Χερέα, Λουσέρο, Τριάδης (Σολτάνι 46') - (Κρίστοφερ 72'), Καπετάνος.

Γκολ: -

Κάρτες: Ζαραδούκας (33' κίτρινη), Χασομέρης (51' κίτρινη), Βασιλακάκης (κίτρινη 82').

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα Πανθρακικός - Ξάνθη 0-0.

Δείτε ΕΔΩ την αναλυτική βαθμολογία της Super League και όχι μόνο.

Το φιλμ του αγώνα

Με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα η Ξάνθη, λόγω του αγώνα με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, η Ξάνθη είχε παθητικό ρόλο στο ξεκίνημα του αγώνα μέχρι να βρουν τα πατήματα τους οι παίκτες. Όσο κυλούσε ο χρόνος, ωστόσο, το άγχος άρχισε να καταβάλει του γηπεδούχους που δεν είχαν καθαρό μυαλό. Βέβαια αυτό δεν βοήθησε στο θέαμα που ήταν πραγματικά κακό.

Το πρώτο σουτ της αναμέτρησης έγινε στο 21ο λεπτό από τον Νιέτο, με τον Αθανασιάδη να μην ανησυχεί. Ο Πανθρακικός, ωστόσο, είχε την πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι. Ο Ντιγκινί πήρε μία κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής στο 25ο λεπτό, με τον Τσέναμο να πετάγεται στη γωνία του εντυπωσιακά και να διώχνει σε κόρνερ. Δρεκατρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν γι ακόμα μία φορά στο γκολ, όμως το σουτ του Χαβίτο έπεσε και μάζεψε ο Τσέναμο.

Λίγες, αλλά σημαντικές οι φάσεις

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος. Διάθετη υπήρχε, όμως οι επιλογές στην τελική προσπάθεια ήταν κακές. Στο 60ο λεπτό πάντως η Ξάνθη έχασε μία καλή ευκαιρία σε κεφαλιά του Λισγάρα, όμως ο Αθανασιάδης έπεσε σωστά και έβγαλε τη μπάλα κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι είχαν μία ακόμα σπουδαία στιγμή στο 74' με τον Χασομέρη. Ο Μεχία έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, όμως ο Έλληνας άσος νικήθηκε από τον Τσέναμο. ΣΤο 91' ο Πανθρακικός έχασε μία τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Παπαγεωργίου έκανε μία σέντρα που πήρε τροχιά προς την εστία του Τσέναμο, ο οποίος έχασε τη μπάλα που πήγε στο δοκάρι! Ευτυχώς για τον Ιταλό στη συνέχεια την έπιασε με τα χέρια του πριν περάσει την τελική γραμμή.

Ο MVP του αγώνα

Ο Λουίτζι Τσέναμο πραγματοποίησε δυο εξαιρετικές αποκρούσεις κρατώντας το μηδέν στην εστία του. Αν δεν ήταν αυτός ίσως ο Πανθρακικός να έπαιρνε το τρίποντο.

Η φάση του αγώνα

Ο Τριάδης έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Καπετάνο με καταπληκτική μπαλιά. Ο έμπειρος στάικερ όμως δεν μπόρεσε να κάνει το κοντρόλ.

Ο διαιτητής

Δεν είχε προβλήματα ο διαιτητής της αναμέτρησης, αφού οι φάσεις ήταν ελάχιστες.

Μας άρεσε

Το πάθος των δυο ομάδων. Πάλεψαν, προσπάθησαν, είχε και ορισμένα δυνατά μαρκαρίσματα το ματς, αλλά λίγες οι τελικές.

Δεν μας άρεσε

Τα πολλά λάθη. Ειδικότερα στη μεσαία γραμμή η μπάλα χανόταν ακόμα και στην προσπάθεια για πάσα στον... διπλανό.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ