STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Χωρίς εκπρόσωπο ο Παναθηναϊκός στην Επιτροπή της ΕΠΟ

SUPERLEAGUE / ΔΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΔΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αν και ο Παναθηναϊκός κατέβασε ως υποψήφια την Αθηνά Μπαλωμένου για την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, εκείνη δεν κατάφερε να εκλεγεί, ούτε και ο κ. Μπελεβώνης του Παναιτωλικού. Ποια μέλη θα την απαρτίζουν και ποιος ο ρόλος της.

Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός κατέβασε ως υποψήφια την Αθηνά Μπαλωμένου για τη νεοσύστατη Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, εκείνη δεν κατάφερε να εκλεγεί, παίρνοντας μόλις και μετά βίας πέντε ψήφους. Τον ίδιο αριθμό ψήφων με την πράσινη υποψήφια, είχε και ο Μάκης Μπελεβώνης του Παναιτωλικού, που επίσης δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Την Super League θα εκπροσωπήσουν οι Κάτια Κοξένογλου (Ατρόμητος, 13 ψήφοι), Γιώργος Καζναφέρης (Απόλλων Σμύρνης, 12 ψήφοι), Γιώργος Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης, 11 ψήφοι) και Σωτήρης Μάρκου (ΑΕΛ, 7 ψήφοι).

Αυτοί οι τέσσερις θα είναι τα μέλη του Συνεταιρισμού στην Ε.Ε. Ποδοσφαίρου, η οποία θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και δημιουργήθηκε έπειτα από εισήγηση της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA.

Η συγκεκριμένη Επιτροπή που θα δίνει συμβουλές για αποφάσεις που αφορούν ζητήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου θα αποτελείται από 11 μέλη και πρόεδρος θα είναι ο ισχυρός άνδρας της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος.

Από εκεί και πέρα, θα συμμετέχει ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος, τέσσερα μέλη από τις ΕΠΣ και ο πρόεδρος της Football League, Πέτρος Λεωτσάκος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ