STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Χτύπησαν τον Ίβιτς στο κεφάλι με κουτάκι μπύρας

Χτύπησαν τον Ίβιτς στο κεφάλι με κουτάκι μπύρας

Ο Βλάνταν Ίβιτς τραυματίστηκε στο κεφάλι από κουτάκι μπύρας που έπεσε από κερκίδα του "Απόστολος Νικολαΐδης" κατά τη διάρκεια σύρραξης στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. Στο νοσοκομείο ο τεχνικός του "δικεφάλου".

Ένα κουτάκι μπύρας που έπεσε από τη Θύρα 10-11 του "Απόστολος Νικολαΐδης" χτύπησε στο κεφάλι τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, την ώρα που οι ποδοσφαιριστές του "δικεφάλου" και του Παναθηναϊκού είχαν έρθει στα χέρια στον αγωνιστικό χώρο.

Το συμβάν σημειώθηκε στο 54ο λεπτό της συνάντησης για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ κι ενώ το παιχνίδι είχε διακοπεί λόγω της σύρραξης στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στη Λεωφόρο.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ περπατούσε μπροστά από τον πάγκο του κοιτάζοντας από την αντίθετη πλευρά σε σχέση με τη σύρραξη, ωστόσο ένας ανεγκέφαλος από τις εξέδρες πέταξε ένα κουτάκι μπύρας προς το μέρος του, το οποίο τον τραυμάτισε στο κεφάλι.

Ο Σέρβος προπονητής έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο, την ώρα που ένας σεκιούριτι του γηπέδου προσπαθούσε να συνετίσει τους οπαδούς σε εκείνο το σημείο.

Ο λογαριασμός του ΠΑΟΚ στο twitter δημοσίευσε και φωτογραφίες από τον Ίβιτς, την ώρα που δεχόταν πρώτες βοήθειες στα αποδυτήρια του γηπέδου από τον γιατρό του συλλόγου και από τον γιατρό του αγώνα.

Ακολούθως, ο Ίβιτς επιβιβάστηκε σε ασθενοφόρο με καροτσάκι και δεμένο κεφάλι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" για περαιτέρω εξετάσεις.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ) EUROKINISSI SPORTS


SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ) EUROKINISSI SPORTS

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ:

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ