STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Χορηγία Superleague: Άλλα φέτος, άλλα πέρυσι από "6"

Χορηγία Superleague: Άλλα φέτος, άλλα πέρυσι από "6"

Σε αναζήτηση χορηγού βρίσκεται ακόμα η Superleague. Τελευταία "κρούση" ήταν αυτή που δέχθηκε από την εταιρία "ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ", συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ απορρίφθηκε από την πλειοψηφία αυτή του ΟΠΑΠ.

Παρόλα αυτά, έξι ομάδες έκαναν αποδεκτή την πρόταση της ΟΠΑΠ Α.Ε. για χορηγία διετούς διάρκειας. Μια πρόταση, που είναι ίδια με την αντίστοιχη περσινή του STOIXIMAN και η οποία είχε απορριφθεί ομόφωνα από τους εκπροσώπους της Λίγκας.

Η πρόταση του STOIXIMAN ήταν 1,7 εκατομμύρια ευρώ για ένα χρόνο και αυτή της ΟΠΑΠ Α.Ε. ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια για δύο χρόνια (με οψιόν ανανέωσης για άλλα δύο).

Οι 6 ομάδες, που απέρριψαν την περσινή προσφορά του STOIXIMAN και -προς έκπληξη πολλών- αποδέχθηκαν τη φετινή της ΟΠΑΠ Α.Ε. είναι οι: ΑΕΚ, Βέροια, Πλατανιάς, Κέρκυρα, Ξάνθη και Ατρόμητος.

Το ερωτηματικό που πλανάται είναι τα κριτήρια, με τα οποία αυτές οι 6 ΠΑΕ συμφώνησαν με την νέα -ίδια- αντιπρόταση του Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου, τη στιγμή πέρυσι είχαν απορρίψει μια ανάλογη.

Οπως και να 'χει πάντως, κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να καταθέσει την τελική προσφορά μέχρι την Παρασκευή 7/10 στις 14:30, ώστε να ανοιχτούν οι "φάκελοι" την ερχόμενη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και να ληφθεί η τελική απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρία συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη, που εκπροσωπείται από τη Φωτεινή Υψηλάντη, αναφέρει στην επιστολή της ότι η χορηγική πρόταση θα είναι "άμεση", ενώ η προσφορά της ΟΠΑΠ Α.Ε., είναι η εξής: 1,5 εκατομμύριο για τη σεζόν 2016-17 και από 2 εκατ. ευρώ για κάθε μία από τις τρεις επόμενες περιόδους (με προοπτική ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ