STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Χαμηλό βαθμό στον βοηθό Ευθυμιάδη για το γκολ του ΠΑΟΚ

Χαμηλό βαθμό στον βοηθό Ευθυμιάδη για το γκολ του ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Προς τιμωρία οδεύουν ο διαιτητής Άγγελος Ευαγγέλου, ο βοηθός Μιχάλης Δόσης και ο διεθνής βοηθός Δαμιανός Ευθυμιάδης, καθώς πήραν χαμηλούς βαθμούς απ' τους παρατηρητές.

Προς διαθεσιμότητα οδεύουν ο διαιτητής Άγγελος Ευαγγέλου και ο βοηθός Μιχάλης Δόσης από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή και ο βοηθός Δαμιανός Ευθυμιάδης από το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Οι δύο πρώτοι έχουν πάρει χαμηλό βαθμό από τον παρατηρητή Χαράλαμπο Καρατζά, ο μεν ρέφερι από την Αθήνα για το πέναλτι που δεν υπέδειξε υπέρ του Παναθηναϊκού σε χέρι του Αλμπέρτο Ρούσου στο 76' έπειτα από προσπάθεια του Βιγιαφάνιες, ο δε βοηθός για το (ανύπαρκτο) οφσάιντ που καταλόγισε στον Μάρκους Μπεργκ στο 15ο λεπτό.

Ο βοηθός Δαμιανός Ευθυμιάδης έχει πάρει χαμηλό βαθμό από τον παρατηρητή Δημήτρη Καλύβα για το κόρνερ από το οποίο ξεκίνησε η φάση για το γκολ του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την Ένωση (η μπάλα είχε περάσει άουτ). Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο Δημήτρης Καλύβας που ανέλαβε πρόσφατα μέλος στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας με πρόεδρο τον Γιώργο Μπίκα.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Βράζουν" στην ΑΕΚ για το κόρνερ του γκολ με τον ΠΑΟΚ

"Οφσάιντ ντροπή καταλογίζεται στον Μπέργκ"

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ