STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Βροχή" οι τιμωρίες: Μία αγωνιστική στον Ηρακλή, πρόστιμο στην ΑΕΚ

"Βροχή" οι τιμωρίες: Μία αγωνιστική στον Ηρακλή, πρόστιμο στην ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Αποφασισμένοι να τελειώσουν κάθε μορφής βία στα ελληνικά γήπεδα είναι οι τακτικοί δικαστές, οι οποίοι στο εξής θα "κόβουν κεφάλια" με τις εισηγήσεις και τις αποφάσεις τους.

Πέρα από τον Παναθηναϊκό και τη βαριά ποινή που του επιβλήθηκε για τα επεισόδια στη Λεωφόρο την ημέρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, Ηρακλής και ΑΕΚ τιμωρήθηκαν με αφορμή τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα εκτός έδρας παιχνίδια με Βέροια και Πανθρακικό αντίστοιχα.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 11ηςαγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή ποσού πενήντα ενός χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική ημέρα.

Β) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 22/11/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 1003/2/1371-11 μ ζ΄Έκθεση της Αστυνομίας». Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι επτά χιλιάδων ευρώ.

Γίνεται αντιληπτό ότι η παρουσία των τακτικών δικαστών, αλλάζει το τοπίο στην ελληνική εξέδρα...

Η αρχή στις βαριές τιμωρίες είχε γίνει προ ημερών, με την επιβολή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 43.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για δύο καπνογόνα που έριξαν οι οπαδοί του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ