STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βρέντζος: "Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να είναι στο κουπόνι του ΟΠΑΠ"

Βρέντζος: "Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να είναι στο κουπόνι του ΟΠΑΠ"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός θα ζητήσει να μην συμπεριλαμβάνονται οι αγώνες του στο κουπόνι του στοιχήματος αν δεν λυθούν κάποια θεσμικά θέματα σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος. Νέα πρόταση από την Super League στον ΟΠΑΠ.

Η κόντρα του Ολυμπιακού με τον ΟΠΑΠ συνεχίζεται με τους "ερυθρόλευκους" να έχουν στείλει εξώδικο στην εταιρεία ενώ σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ μετά την λήξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League η ομάδα του λιμανιού δεν θέλει να συμμετέχει στο κουπόνι αν δεν αλλάξουν κάποια θεσμικά θέματα. Μάλιστα ο κ. Βρέντζος υποστήριξε ότι την περσινή σεζόν ο ΟΠΑΠ παρανόμησε εν γνώση του με τα παιχνίδια ΑΕΚ-Ολυμπιακός για το Κύπελλο σύμφωνα με όσα αποφάσισε η ΕΕΑ.

Χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βρέντζος είπε:

"Πάγια θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε σχέση με τις σχέσεις της ΟΠΑΠ με την Super League είναι ότι είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό θέμα θεσμικό. Και αυτό πιστοποιείται και μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Δεν πρέπει να μένουμε ούτε σε φαινομενικές αντιδικίες ομάδων, ούτε στην επικοινωνιακή διαχείριση του συγκεκριμένου θέματος.

Είναι δεδομένο μετά την απόφαση της ΕΕΑ ότι ο ΟΠΑΠ παρανόμησε πέρυσι και έβαλε εν γνώσει της παράνομα στο κουπόνι του στοιχήματος τα ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΑΕΚ-Ολυμπιακός για το Κύπελλο. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί αλλά δεν λύνεται μόνο με το να μην συμπεριλαμβάνονται μόνο οι αγώνες της ΑΕΚ στο κουπόνι του στοιχήματος. Καθότι οι αγώνες του υπόλοιπου πρωταθλήματος και άλλα στοιχήματα σε σχέση με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα συνεχίζουν να συμπεριλαμβάνονται.

Η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός όπως έχει εκφραστεί και με εξώδικο προς τον ΟΠΑΠ είναι ότι αν δεν λυθούν τα θεσμικά θέματα και αν τα αρμόδια Υπουργεία δεν θεσμοθετήσουν για τα συγκεκριμένα προβλήματα, ο Ολυμπιακός δεν θέλει να συμμετάσχουν οι αγώνες του στο κουπόνι του στοιχήματος".

Βρέντζος: "Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να είναι στο κουπόνι του ΟΠΑΠ"
INTIME SPORTS

Αναφορικά με το Διοικητικό Συμβούλιο, πραγματοποιήθηκε με την παρουσία των εκπροσώπων του Παναθηναϊκού, με την Αθηνά Μπαλωμένου και τον Στράτο Σωπήλη να εκπροσωπούν το τριφύλλι, ενώ απουσίαζαν για ακόμη μια φορά ΑΕΚ και Ηρακλής. Στην διάρκεια του Δ.Σ. δεν πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις καθώς θα γίνει Γενική Συνέλευση την επόμενη εβδομάδα όπου εκεί θα υπάρξει, επιτέλους, η επικύρωση της βαθμολογίας και η εγγραφή νέων μελών (ΑΕΚ, Ηρακλής) καθώς μέχρι την Παρασκευή 7/8 θα έχει βγει τελεσίδικα και η απόφαση για την Κέρκυρα από την επιτροπή Εφέσεων.

Βρέντζος: "Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να είναι στο κουπόνι του ΟΠΑΠ"
INTIME SPORTS

Οι προτάσεις του Παναθηναϊκού τόσο για τους δανεικούς, όσο και για το να μετέχει και ο πρωταθλητής στα πλέι οφ δεν συζητήθηκαν την Δευτέρα (3/8) αλλά θα τεθούν στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Στο θέμα της διαφήμισης με τον ΟΠΑΠ τα μέλη της Super League αποφάσισαν να στείλουν νέα επιστολή στην εταιρεία με την οποία θα ζητούν να μην ισχύσουν ορισμένοι από τους όρους που έχει θέση ο ΟΠΑΠ για την υπογραφή της νέας συμφωνίας όπως π.χ. μια ομάδα να μπορεί να διαφημίσει άλλη εταιρία στην φανέλα της και να μην δεσμεύεται από τον ΟΠΑΠ. .

Βρέντζος: "Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να είναι στο κουπόνι του ΟΠΑΠ"
INTIME SPORTS

Μποροβήλος: "Θα κλείσουν τα ανοιχτά θέματα αυτή την εβδομάδα"

Μετά το τέλος της συνεδρίασης δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος της Super League o οποίος μίλησε για ομόφωνες αποφάσεις στα θέματα που συζητήθηκαν ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του κ. Βρέντζου. Αντίθετα αναφέρθηκε στο θέμα που αφορά τον ίδιο και τον φέρνει αντιμέτωπο με την δικαιοσύνη.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Δύο ήταν τα κυρίαρχα θέματα σήμερα, ήταν το θέμα του κεντρικού χορηγού και του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Και οι δύο αποφάσεις είναι ομόφωνες και αυτό είναι σημαντικό. Έτσι, για ακόμα μια φορά, το συμβούλιο επιχειρεί να έχει μια τελική συζήτηση με τον ΟΠΑΠ, υπήρξε μια γενική κατεύθυνση και σε μια τέτοια λογική θα έχουμε συνέχεια στη χορηγία.

Όσον αφορά το ηλεκτρονικό εισιτήριο από τότε που ψηφίστηκε ο νόμος προσπαθεί να είναι συνεπής χρονικά και έχουμε συναντήσεις τόσο με την αρμόδια εταιρία όσο και με τους φορείς για να λειτουργήσουμε σύννομα. Σε μια διαπραγμάτευση υπάρχουν θέσεις και αντιθέσεις και προσπαθούμε να συγκεράσουμε τις απόψεις. Υπάρχει μια διάσταση σε μερικά σημεία αλλά με κοινή θέληση θα βρεθεί λύση.

Δεν θα σχολιάσω κάτι που δεν συζητήθηκε στο συμβούλιο, όπως οι δηλώσεις του Κου Βρέντζου. Έχουμε ακόμα ανοιχτά θέματα με την ομάδα Α και την ομάδα Β και έχουμε κάνει παρεμβάσεις και χρονικά και ελπίζουμε αυτή την εβδομάδα να κλείσουν αυτά τα θέματα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Εγώ θέλω να πω ότι έχει αποφανθεί η δικαιοσύνη, με έβγαλε αθώο από εν ενεργεία Αρεοπαγείτη και στα υπόλοιπα ζητήματα επισκέφτηκα τον Υπουργό Δικαιοσύνης και ζήτησα να κλείσουν όλες οι εκρεμμότητες. Δεν πρέπει σε κανένα στάδιο ο καθένας να ερμηνεύει όπως θέλει τις αποφάσεις και στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ