STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Βόμβες" Κούγια για ΟΠΑΠ και Μελισσανίδη στο Δ.Σ. της Λίγκας

"Βόμβες" Κούγια για ΟΠΑΠ και Μελισσανίδη στο Δ.Σ. της Λίγκας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, έκανε σοβαρές καταγγελίες στο Δ.Σ. της Λίγκας για τον ΟΠΑΠ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, παρουσία του Σταύρου Κοντονή.

Στο προγραμματισμένο Δ.Σ. της Super League, παρόντος και του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες για τον ΟΠΑΠ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο ισχυρός άνδρας των "βυσσινί" έκανε λόγο για αλλοίωση του πρωταθλήματος με τον τρόπο που δίνονται οι χορηγίες σε ομάδες και των επικείμενων εκλογών της ΕΠΟ.

"Θα διωχθεί για απιστία το Δ.Σ. της ΟΠΑΠ ΑΕ. που το ελέγχει ο κ. Μελισσανίδης. Δεν μπορεί η ΑΕΚ να παίζει στη Βέροια και την προηγούμενη μέρα η Βέροια να βάζει διαφήμιση ΟΠΑΠ στην φανέλα της.

Αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο. Είμαστε μια ομάδα πολύ πιο εμπορική από άλλες και δεν παίρνουμε διαφήμιση λόγω της κακής μου σχέσης με τον κ. Μελισσανίδη. Δεν αλλοιώνεται έτσι το πρωτάθλημα; Τι να λέμε τώρα...

Και δεν είναι μόνο επιχειρηματικό το ζήτημα. Από την διαφήμιση του ΟΠΑΠ επηρεάζεται το πρωτάθλημα, οι εκλογές της ΕΠΟ, τα πάντα. Στον ΟΠΑΠ ο κ. Μελισσανίδης είναι μικρομέτοχος, αλλά κάνει κουμάντο ο άνθρωπός του, ο Φωκάς", ήταν οι σοβαρές καταγγελίες του γνωστού ποινικολόγου, Αλέξη Κούγια, τις οποίες έθεσε στο Δ.Σ. της Super League.

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ