STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βέροια - Αστέρας Τρίπολης 1-0

Βέροια - Αστέρας Τρίπολης 1-0
Μπαργκάν Βεργώνης INTIME SPORTS

Ένα γκολ του Βεργώνη στο 78ο λεπτό ήταν αρκετό έτσι ώστε να κρατήσει την Βέροια στην Superleague και την επόμενη σεζόν.

Η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Βέροιας στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος επιβραβεύτηκε με τη νίκη-παραμονή επί του Αστέρα Τρίπολης.

Οι παίκτες της "βασίλισσας" αγχώθηκαν αρκετά και δεν μπορούσαν με καθαρό μυαλό να τελειώσουν τις φάσεις, όμως ο Βεργώνης στο 78ο λεπτό πέτυχε το "χρυσό" γκολ.

Παρακολουθήστε την Κυριακή (13/4) την εκπομπή Super BALL με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και στιγμιότυπα από όλα τα ματς της 34ης αγωνιστικής της Super League. Σέντρα στις 21:15.

Διαβάστε τα στατιστικά του αγώνα Βέροια - Αστέρας Τρίπολης και δείτε την βαθμολογία της Superleague.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Βέροιας

Καιρός: Ηλιοφάνεια

Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)

Βοηθοί: Χρήστος Ακρίβος, Νίκος Γεωργαράκος (Αθηνών)

Βέροια ( Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Σισοκό, Βεργώνης, Τζημογιάννης, Μπάρμπάς, Καλτσάς (Ντόγος 77'), Ζεζίνιο (Αποστολόπουλος 85'), Κομόλοφ (Μάνος 61'), Γκονσάλβες, Μπεν.

Αστέρας Τρίπολης ( Βεργέτης): Ερνάντες, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Λούι, Έντο, Κουρμπέρλης (Κάφα 86'), Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο (Μουνάφο 72'), Χουάνμα (Βάλντο 76').

Γκολ: Βεργώνης (78' σουτ)

Κάρτες: Κάφα (κίτρινη 88'), Ντόγος (κίτρινη 88'), Καντιμοίρης (κίτρινη 91'), Έντο (κίτρινη 93'), Μπεν (κίτρινη 93').

Η ανασκόπηση του αγώνα

Η Βέροια μπήκε καλύτερα στο αγωνιστικό χώρο και αμέσως άρχισε να ασκεί πίεση στην άμυνα του Αστέρα. Ο Μπεν ήταν κύριος εκφραστής των επιθετικών ενεργειών με άξιο συμπαραστάτη του τον Γκονσάλβες. Δυο φορές ο πρώτος σκόρερ της Βέροιας απείλησε με σουτ, όμως Ερνάντες και Ζησόπουλος έκοψαν τελευταία στιγμή.

Ο Γκονσάλβες στο πρώτο μέρος θα μπορούσε να είχε σκοράρει, όμως ο Σανκαρέ "διάβασε" τη φάση και πριν βγει φάτσα με το τέρμα τον έκοψε.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία πάντως άνηκε στον Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο μέρος. Σέντρα του Ναβάρο, ο Χουάνμα πήρε την κεφαλιά, όμως ο Καντιμοίρης με το ένα χέρι έδιωξε σε κόρνερ. Τέλος να πούμε πως στο 36ο λεπτό η Βέροια σκόραρε με τον Μπεν, όμως ο διαιτητής το ακύρωσε ως οφσάιντ.

Πίεσε και σκόραρε

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας δεν κράτησε μπάλα και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Έτσι Μπεν, Ζεζίνιο και Γκονσάλβες δημιούργησαν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Ερνάντες. Πάντως ο Αστέρας έχασε μία καλή στιγμή για να ανοίξει το σκορ με τον Βάλντο, όμως ο Καντομοίρης με διπλή ενέργεια μάζεψε τη μπάλα.

Στο 78ο λεπτό, όμως, ήρθε το πολυπόθητο γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Γεωργιάδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Βεργώνης ανενόχλητος μέσα στην περιοχή έκανε κοντρόλ και με σουτ νίκησε τον Ερνάντες.

Ο MVP της αναμέτρησης

Μα φυσικά ο Βεργώνης. Το γκολ του θα το θυμούνται για αρκετούς μήνες όλοι στην Βέροια.

Η απογοήτευση

Ο Στάικος Βεργέτης σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν μπόρεσε να πάρει ενέργεια και διάθεση από τους ποδοσφαιριστές του. Στο τέλος μάλιστα έκανε αλλαγές καθαρά αμυντικές με αποτέλεσμα να δεχθεί το γκολ.

Στατιστικά Αγώνα

1 Γκολ 0

1 Ασίστ 0

13 Τελικές Προσπάθειες 11

7 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 1

3 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 6

3 Κεφαλιές 4

4 Αποκρούσεις 6

6 Επεμβάσεις 18

43 Κλεψίματα 33

7 Φάουλ 20

1 Οφσάιντ 3

8 Κόρνερ 2

45 Λάθη 57

12/39 Γεμίσματα 3/8

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ