STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βέροια - Κέρκυρα 2-1

Βέροια - Κέρκυρα 2-1
Αμπντούν, Βέροια INTIME SPORTS

Η Βέροια νίκησε με 2-1 την Κέρκυρα, σε φιλικό που έγινε το βράδυ της Κυριακής (9/8) στην Ημαθία. Ναζλίδης (15') και Κόλα (40') τα γκολ της Βασίλισσας, μείωσαν προσωρινά οι Φαίακες με πέναλτι του Καϊκούτ στο 54'.

Δύο ομάδες που μέσα στο καλοκαίρι δεν γνώριζαν σε ποια κατηγορία θα παίξουν τη νέα σεζόν τέθηκαν αντιμέτωπες στην Ημαθία την Κυριακή (9/8). Η αναφορά στη Βέροια και στην Κέρκυρα, με τη Βασίλισσα να επικρατεί με 2-1, παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.

Βέροια - Κέρκυρα 2-1
INTIME SPORTS

Η ομάδα που έχασε την πρώτη πολύ καλή ευκαιρία ήταν η Κέρκυρα. Στο 8' ο Καϊκούτ εκτέλεσε εξαιρετικά ένα κερδισμένο φάουλ και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο. Το 1-0 έγινε όμως από τους γηπεδούχους στο 15'. 15' Ο Αμπντούν εκτέλεσε με πάσα το κόρνερ από δεξιά προς τον Γιουσούφ, αυτός έβγαλε την συρτή σέντρα και ο επερχόμενος Ναζλίδης με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Βέροια - Κέρκυρα 2-1
INTIME SPORTS

Το 2-0 πραγματοποίησε στο 40' ο Κόλα. Ο Γιουσούφ σούταρε, ο Κουτζαβασίλης απομάκρυνε προσωρινά, ο Ντιμιτρόφσκι προσπάθησε να απομακρύνει δίνοντας ύψος στη μπάλα και ο επιθετικός από τη Ζάμπια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Στο 54' οι νησιώτες κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Μαλόπν χρησιμοποίησε το χέρι έπειτα από σέντρα του Καϊκούτ. Ο Βόσνιος εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών και μείωσε σε 2-1.

Βέροια - Κέρκυρα 2-1
INTIME SPORTS

Για την ομάδα της Ημαθίας χρησιμοποιήθηκαν τα τελευταία χρονικά μεταγραφικά αποκτήματα, οι Νάστος, Αμπντούν και Μαγιέφσκι.

Βέροια - Κέρκυρα 2-1
INTIME SPORTS

ΒΕΡΟΙΑ (Γ. Γεωργιάδης): Καντιμοίρης (72' Βασιλειάδης), Μαλόν (79' Μεληκιώτης), Γιαννούλης (68' λ. τρ. Νέτο), Όστοϊτς (72' Νάστος), Εντζεγκέλε (59' Μαραγκός), Μπαλάφας (72' Μπατιόν), Παυλίδης (59' Βεργώνης), Γιουσούφ (79' Τάτος), Αμπντούν (59' Μερεμπασβίλι), Ναζλίδης (72' Μαγιέφσκι), Κόλα (79' Μάνος)

ΚΕΡΚΥΡΑ (Σ. Τσιώλης): Κουτζαβασίλης (78' Σαμπανίδης), Γκόμεζ (74' Μεντής), Μανωλάς (46' Ντιόγκο), Βενέτης (68' Καραγιαννίδης), Ντιμιτρόφσκι (69' Βλάχος), Σιόντης (69' Καρντόσο), Κρητικός (46' Ζορμπάς), Βίλα, Ντουαλά (46' Παρασκευαΐδης), Καϊκούτ (69' Γεωργακόπουλος), Μαρκόφσκι (46' Μακρίδης)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ