STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βεργέτης: "Ψάξαμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε"

Βεργέτης: "Ψάξαμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε"
INTIME SPORTS

Ο Στάικος Βεργέτης στάθηκε στο νωθρό ξεκίνημα των παικτών του στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ ο προπονητής του Άρη, Νίκος Παπαδόπουλος, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Ικανοποιημένοι ήταν και οι δύο προπονητές στον αγώνα ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Άρη. Από την πλευρά του ο Στάικος Βεργέτης (τεχνικός Αστέρας Τρίπολης) τόνισε ότι η ομάδα ήταν εκείνη που είχε τον έλεγχο του αγώνα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εικόνα τους παρά το γεγονός ότι ο Άρης έχει ήδη υποβιβαστεί.

Αρχικά ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης τόνισε: "Δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη αν και το θέλαμε πολύ. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ομάδα συγκεντρωμένη, το καταφέραμε σε ένα βαθμό. Το χάσαμε, όμως στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Κάναμε μια άνετη κατοχή, αλλά χάσαμε εύκολα τη μπάλα. Εκεί ισοφαριστήκαμε και μείναμε και με δέκα. Στο τελευταίο τέταρτο η ομάδα έψαξε τη νίκη. Ισοφαρίσαμε αλλά δεν καταφέραμε κάτι παραπάνω".

Για το αν ο Αστέρας έδειξε υπερβολικό σεβασμό στον Άρη είπε: "Δεν δώσαμε χώρους. Προσπαθήσαμε να έχουμε κατοχή της μπάλας κόντρα σε μια ομάδα που έπαιζε πιο πίσω. Οι πολλοί παίκτες στο κέντρο, μας ανάγκασαν να έχουμε παίκτες πιο πίσω".

Για το παιχνίδι στη Βέροια ξεκαθάρισε: "Πάμε να ψάξουμε τη νίκη. Αυτό κάνουμε πάντα. Τόσο εγώ όσο και τα παιδιά σκύβουμε το κεφάλι μετά από κάθε αποτέλεσμα και πάμε για το επόμενο".

Για τα όσα θα "γραφτούν" για τη Βέροια σχολίασε: "Εγώ είμαι 8 χρόνια στον Αστέρα. Δεν έχω καμία υποχρέωση σε καμία ομάδα. Ο Αστέρας με πληρώνει και εγώ δουλεύω για τον Αστέρα και μόνο. 'Οσα έχουν ειπωθεί στο ματς με τον Πανιώνιο, απέχω, προσπαθώ να μεινω στα καθήκοντά μου και θα προετοιμάσω την ομάδα για τη νίκη στη Βέροια. Οτιδήποτε άλλο λέγεται απέχει πολύ από εμένα σαν προπονητή και σαν άνθρωπο".

Από την πλευρά του ο προπονητής του Άρη, Νίκος Παπαδόπουλος, είπε: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μας που ανταποκρίθηκαν καλά σε ένα δύσκολο παιχνίδι και αγωνιστικό χώρο. Συγχαρητήρια στον υπέροχο κόσμο, ο οποίος ακολούθησε αν και έχει σβήσει το όνειρο της Α' Εθνικής. Μέσα από την πίεση των προηγούμενων εβδομάδων παίξαμε καλό ποδόσφαιρο".

Γιατί παίζει τώρα καλό ποδόσφαιρο ο Άρης είπε: "Μπορεί να απελευθερώθηκαν από το άγχος της πίεσης για παραμονή. Δεν θα κρίνω εγώ την κατάσταση στην οποία είναι η ομάδα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ