STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βασιλειάδης: "Δεν υπάρχει κανένας εκβιασμός"

Σε κοινή συνέντευξη τύπου ο Υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Γαβρόγλου και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης,παρουσίασαν δράσεις για την φυσική αγωγή στα σχολεία, Τρίτη 26 Ιουνίου 2018
Σε κοινή συνέντευξη τύπου ο Υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Γαβρόγλου και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης,παρουσίασαν δράσεις για την φυσική αγωγή στα σχολεία, Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 EUROKINISSI

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, σε συνέντευξη του επεσήμανε ότι δεν υπάρχει κανένας εκβιασμός από την πλευρά της Πολιτείας προς τις ομάδες της Super League.

Στη "Νέα Σελίδα" της Κυριακής (22/7) μίλησε ο Γιώργος Βασιλειάδης. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την πρόταση που έχει καταθέσει.

Για μία ακόμα φορά ο κ. Βασιλειάδης επεσήμανε ότι εκείνος από την πλευρά του έχει απλά καταθέσει μία πρόταση και είναι στο χέρι των ομάδων εάν θα την αποδεχτούν ή όχι.

Για το εάν είναι υπουργός του ποδοσφαίρου είπε: "Το να χαρακτηριστούμε υπουργείο ποδοσφαίρου απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα. Προφανώς και μας ενδιαφέρει ο επαγγελματικός αθλητισμός, επιζητώντας να τεθούν θεσμοί και κανόνες και να δημιουργηθούν βιομηχανίες θεάματος με αντίκτυπο και στην οικονομία. Την ίδια στιγμή όμως κάνουμε συνεχείς παρεμβάσεις σε όλους τους τομείς της αθλητικής ζωής της χώρας. Συγκρουόμαστε με κατεστημένα και νοοτροπίες δεκαετιών. Λύνουμε προβλήματα χρόνια και προσπαθούμε να ξαναβάλουμε το αθλητικό μοντέλο σε ρυθμούς κανονικότητας".

Σε ερώτηση που του έγινε για το εάν εκβιάζει τις ομάδας όπως τον κατηγορούν παράγοντες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου δήλωσε: "Αυτά είναι αστειότητες - και εξηγούμαι: δεν είναι υποχρεωμένες οι ομάδες να δεχτούν την πρότασή μας. Μας ζήτησαν να βοηθήσουμε κι εμείς τους κάναμε μια πρόταση με την οποία εκτιμάμε ότι θα γίνει και πάλι το προϊόν του επαγγελματικού ποδοσφαίρου εμπορικό και ισχυρό, ώστε μετά την πενταετία να καταφέρει να αυτοσυντηρείται χωρίς να χρειάζεται τη με κάθε τρόπο συνδρομή της Πολιτείας. Αν τώρα οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου εκτιμούν ότι δεν είναι καλή η πρότασή μας, τότε ειλικρινά τους ευχόμαστε αυτό που έχουν στο μυαλό τους να είναι το σωστό και να έχουν καλή τύχη στις πρωτοβουλίες που θα πάρουν. Επιλέγουν και παίρνουν, δεν υπάρχει επομένως κανένας εκβιασμός. Υπάρχει μια ρεαλιστική πρόταση, η οποία ούτε επιβάλλεται ούτε μεταβάλλεται".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ