STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βαρούχας: "Αλλοίωση αποτελέσματος στη Βέροια"

Βαρούχας: "Αλλοίωση αποτελέσματος στη Βέροια"
EUROKINISSI

Ο Παναγιώτης Βαρούχας αναφέρθηκε στο ακυρωθέν γκολ του Περέιρα στο Βέροια - ΠΑΟΚ και είπε μεταξύ άλλων για τον βοηθό "τράβα σπίτι σου, παίξε με τα παιδιά σου ή με τους φίλους σου".

Ο Παναγιώτης Βαρούχας μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena fm" και μεταξύ άλλων τόνισε: "Ο Περέιρα ξεκίνησε από την Εγνατία οδό και μάλιστα δεν πλήρωσε και διόδια. Και ο διαιτητής δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Εκεί δείχνεις την προσωπικότητά σου και παίρνεις τη φάση επάνω σου. Όταν κάνουμε εξυπηρετήσεις έτσι γίνεται. Ο βοηθός αυτός μπήκε φέτος.

Ο ΠΑΟΚ αν του δώσεις την προηγούμενη βδομάδα με την Ξάνθη το πέναλτι που ήταν πεντακάθαρο δε θα κέρδιζε; Δυο την προηγούμενη βδομάδα και δυο βαθμοί χθες, έτσι διαμορφώνεις την βαθμολογία.

Σου κάναμε την τιμή και σε βάλαμε. Έδειξες ότι είσαι ανίκανος, πήγαινε σπίτι σου να μην ταλαιπωρείς τον κόσμο. Γίνεται ορισμός, πάει να πει ότι είναι καλός. Όταν όμως η μια παράταξη τρώει τον δικό σου για να βάλει τον δικό της, τι θα πεις.

Δεν μπορείς να κάνει λάθος σε αυτό το οφσάιντ. Δεν είναι οριακό. Αυτός που παίρνει την μπάλα είναι στη μεγάλη περιοχή και οι άλλοι είναι στη μικρή. Τράβα σπίτι σου, παίξε με τα παιδιά σου ή με τους φίλους σου. Δεν έχει καμία δικαιολογία ο επόπτης αυτός. Είναι καθαρή αλλοίωση του αποτελέσματος".

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ