STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βαριά "καμπάνα" στην ΑΕΚ, πρόστιμο και στον ΠΑΟ

Βαριά "καμπάνα" στην ΑΕΚ, πρόστιμο και στον ΠΑΟ
ΑΕΚ, οπαδοί INTIME SPORTS

Με το ποσό των 25.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στην 1η και 2η αγωνιστική της Super League. Στον Παναθηναϊκό επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ.

Δεν τη γλίτωσε την "καμπάνα" η ΑΕΚ για όσα έκαναν οι οπαδοί της στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League. Το νομικό επιτελείο της "Ένωσης" προσπάθησε να αποδείξει πως δεν φέρει ευθύνη για όσα διαδραματίστηκαν, επικαλούμενο το άρθρο 14 παρ. 4 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ.

Σε αυτό τονίζεται πως η εκάστοτε ΠΑΕ δεν φέρει ευθύνη εφόσον δεν έχει λάβει και διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους της. Διαβάστε αναλυτικά πώς έχει η συγκεκριμένη παράγραφος:

Βαριά "καμπάνα" στην ΑΕΚ, πρόστιμο και στον ΠΑΟ

Βαρύ πρόστιμο στον Δικέφαλο και για την 1η αγωνιστική. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 12.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στην πρεμιέρα της Super League με τον Πλατανιά.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 2ης αγωνιστικής της Super League. Αναλυτικά:

"Α) ΠΑΕ Α.Ε.Π. Ηρακλής, Ν.Αμανατίδη (γυμναστή): Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ.Αμανατίδη: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Ν.Αμανατίδη την α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και β) την χρηματική ποινή των χιλίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΑΕΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Απορρίπτει ισχυρισμό του άρθρου 14 παρ. 4 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο. Επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δεκατριών χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : απαλλάσσει την εγκαλουμένη από την αποδιδόμενη σ’ αυτήν πειθαρχική παράβαση κατ’ αναλογική εφαρμογή του άρθρου 384 Π.Κ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

* Οι κάτωθι κλήσεις αφορούν την 1η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ.

*Η κάτωθι κλήση αφορά το πρωτάθλημα Novasports Super league Κ20, 1η αγωνιστική

Α) ΑΕΛ Καλλονής (Κ20), Τζελίδη Λάσα (ποδ/στή ): διότι: «Ο ποδοσφαιριστής ΛΑΣΑ ΤΖΕΛΙΔΗΣ της εγκαλουμένης, αναγράφηκε ως τακτικός στο Φ.Α. αντικανονικά (7η κίτρινη), με την ομάδα ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ βάσει της υπ΄ αριθμ. 220/22-5-2015 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής» : επιβάλλει στην ομάδα ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ Κ-20 την ποινή της επίπληξης. Επιβάλλει στον ποδ/στή ΛΑΣΑ ΤΖΕΛΙΔΗ ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας.

* Η υπόθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναβλήθηκε".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ