STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βάργκας: "Πάμε σπίτι με τεράστιο χαμόγελο"

Βάργκας: "Πάμε σπίτι με τεράστιο χαμόγελο"
Βάργκας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρόναλντ Βάργκας τόνισε πως του αρέσει ο νέος ρόλος που του έχει δώσει ο Γκουστάβο Πογέτ και πως σημασία για έναν παίκτη έχει να παίζει. Μπακάκης:

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-0, Ρόναλντ Βάργκας, μίλησε στην NOVA μετά το τέλος της σημαντικής αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Είμαι ευτυχισμένος και χαρούμενος που σκόραρα και που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καλά, αλλά καταφέραμε τον τελικό μας στόχο. Να πάρουμε τους βαθμούς. Θα πάμε σπίτια μας με ένα τεράστιο χαμόγελο".

Για τα φάουλ που εκτελεί, είπε: "Συνήθως μία μέρα πριν τον αγώνα δουλεύουμε τα φάουλ. Σήμερα έτυχε σε εμένα γιατί έλειπαν Μάνταλος και Γκάλο που σκοράρουν αρκετά, οπότε είμαι χαρούμενος που και με την τύχη σκόραρα".

Για το γεγονός πως πλέον παίζει σε άλλη θέση, τόνισε: "Η αλήθεια είναι ότι στην ΑΕΚ έχω την ευκαιρία να παίρνω την τελική πάσα και να σκοράρω. Παλιά έδινα εγώ ασίστ, αλλά τώρα γίνονται από πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση και φέρνουν εμένα να κάνω το τελικό σουτ. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και χαρούμενος που φύγαμε με τους τρεις βαθμούς".

Για την απόδοση του Μπαρόχα, δήλωσε: "Η αλήθεια είναι για το πρώτο μέρος. Κάναμε πολλές λάθος πάσες. Το καλό είναι πως τόσο η άμυνα όσο και ο τερματοφύλακας μας βοήθησαν. Είναι σημαντικό για τα πλέι οφ γιατί καμία ομάδα δεν θα θέλει να ρισκάρει. Οπότε αυτά τα ματς θα μας βοηθήσουν".

Τέλος για τη θέση που αρέσει στον ίδιο να παίζει: "Το σημαντικό να παίρνω χρόνο συμμετοχής. Από εκεί και πέρα σίγουρα στα αριστερά σε αυτό το σύστημα που παίζουμε και πίσω από τον επιθετικό".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ