STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βαρέλα στο Sport24.gr: "Τάσο, συγγνώμη"

Βαρέλα στο Sport24.gr: "Τάσο, συγγνώμη"
ΑΕΛ, Βαρέλα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ουρουγουανός άσος της ΑΕΛ, Νίκο Βαρέλα, αποκαλύπτει στο Sport24.gr ότι ίδιος έστειλε μήνυμα στον Τάσο Παπάζογλου για να του ζητήσει συγγνώμη και να του ευχηθεί περαστικά για το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη.

Όλη τη σεζόν θα χάσει ο 27χρονος Σερραίος αμυντικός του Παναιτωλικού, Τάσος Παπάζογλου, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού μετά το μαρκάρισμα του Νίκο Βαρέλα της ΑΕΛ, στην πρόσφατη φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός των "βυσσινί", Νίκο Βαρέλα, ζητά συγγνώμη μέσω του Sport24.gr από την ομάδα του Αγρινίου και τον ίδιο τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, ενώ αποκαλύπτει ότι με τη βοήθεια του συμπαίκτη του στην ομάδα της Λάρισας, Βασίλη Κουτσιανικούλη, πήρε ο ίδιος τηλέφωνο τον αντίπαλό του.

"Ήταν πολύ άσχημο αυτό που έγινε. Θέλω να του ζητήσω συγγνώμη και του εύχομαι τα καλύτερα, να παίξει ξανά ποδόσφαιρο γιατί είναι μεγάλος παίκτης. Φυσικά και δεν το ήθελα, ήταν πάνω στην ένταση της φάσης. Πήγα για την μπάλα και τον ακούμπησα, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι τραυματίστηκε τόσο σοβαρά.

Το μόνο που εύχομαι είναι να αναρρώσει γρήγορα. Δεν έχω λέξεις να περιγράψω αυτό που νιώθω τώρα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την ομάδα του και την οικογένειά του. Μόλις έμαθα το μέγεθος του τραυματισμού ζήτησα το τηλέφωνό του από τον Κουτσιανικούλη, γιατί γνωρίζω πως είναι φίλοι, και τον πήρα τηλέφωνο να του ζητήσω συγγνώμη", υποστήριξε ο Νίκο Βαρέλα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ