STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τζιμπούρ vs Αθανασιάδης

Τζιμπούρ vs Αθανασιάδης
Τζιμπούρ vs Αθανασιάδης

Στέφανος Αθανασιάδης και Ραφίκ Τζιμπούρ δίνουν μάχη για τη θέση του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα. Ποιος θα πάρει τον άτυπο τίτλο στο τέλος της σεζόν; (videos)

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι οι δυο ομάδες που φαίνεται πως θα μονομαχήσουν για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας, με τους ερυθρόλευκους να έχουν ήδη ένα σημαντικό προβάδισμα πέντε βαθμών.

Σε επίπεδο γκολτζή ωστόσο, Ραφίκ Τζιμπούρ και Στέφανος Αθανασιάδης δίνουν τη δική τους "μάχη" για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Ποιος από τους δυο θα τα καταφέρει στο τέλος της σεζόν όμως; Ας δούμε ορισμένα στοιχεία με ενδιαφέρον, πριν μας πείτε την άποψη σας στη σελίδα του Sport24.gr στο facebook.

Αθανασιάδης vs Τζιμπούρ

Ξεκινάμε με τα υπέρ του Έλληνα φορ του ΠΑΟΚ. Με δεδομένο πως ο δικέφαλος του βορρά δεν έχει δεύτερο ποιοτικό επιθετικό με τα χαρακτηριστικά του Αθανασιάδη, αυτό του δίνει ένα μικρό προβάδισμα, καθώς ο Τζιμπούρ έχει πίσω του τον Μήτρογλου.

Ο 24χρονος άσος επίσης έχει σκοράρει σε περισσότερα παιχνίδια από τον Αλγερινό, ενώ εκτελεί και τα πέναλτι του ΠΑΟΚ. Φτάνει όμως αυτό;

Κοιτώντας τα στοιχεία του Τζιμπούρ δεν είναι σίγουρο πως θα τον ξεπεράσει. Μπορεί ο 28χρονος άσος να έχει πετύχει γκολ σε λιγότερα ματς, όμως σε τρία από τα έξι παιχνίδια έχει βάλει από δυο γκολ. Έτσι εύκολα μπορεί να μείνει στο κόλπο.

Είπαμε όμως, ο λόγος πέφτει σε σας...

Ραφίκ Τζιμπούρ: 6 αγώνες, 8 γκολ

Ολυμπιακός - Ξάνθη: 4-0 (δυο γκολ)

Ολυμπιακός - Πανθρακικός: 4-1 (δυο γκολ)

Ολυμπιακός - Λεβαδειακός: 4-0 (δυο γκολ)

Βέροια - Ολυμπιακός: 1-2

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: 1-2

Στέφανος Αθανασιάδης: 10 αγώνες, 7 γκολ

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ: 0-2 (δυο γκολ)

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: 1-0

ΠΑΟΚ - Άρης: 4-1

Ξάνθη - ΠΑΟΚ: 0-3

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης: 2-1

ΠΑΟΚ - Πανθρακικός: 1-0

-------------------------------------------------

----------------------------------------------------

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ