STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τυπικό το θέμα του "DVD"

Τυπικό το θέμα του "DVD"
INTIME SPORTS

Καθαρά τυπικό είναι το θέμα του αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το ηχητικό των πρακτικών του ΔΣ της Superleague. Διαβάστε τι προβλέπεται.

Ο Γιάννης Αλαφούζος με δηλώσεις του τόνισε πως η πλευρά της Superleague: " αρνείται να μας δώσει τα πρακτικά του ΔΣ". Μία τοποθέτηση που έχει σηκώσει μεγάλη συζήτηση.

Από την πλευρά της Λίγκας γίνεται ξεκάθαρο πως όντως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει στείλει έγγραφο στο οποίο ζητά τα πρακτικά, όμως πρέπει να ακολουθηθεί μία τυπική διαδικασία, προτού τα πάρει στα χέρια της. Ποια είναι αυτή;

Το... ΔΣ που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ! Για να πάρει μία ΠΑΕ στα χέρια της το ηχητικό υλικό (ένα απλό DVD) θα πρέπει να υπάρξει απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Superleague.

Αυτό είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Δευτέρα στις 14:00 (το έκτακτο ΔΣ), οπότε τότε αναμένεται να λυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα.

ΥΓ: Όσον αφορά την περίπτωση του Ολυμπιακού, από την Λίγκα ισχυρίζονται πως δεν είχε πάρει τα πρακτικά η ΠΑΕ, αλλά ζήτησε να ακούσει ένα απόσπασμα από τα λεγόμενα του κ. Μαρινάκη από το DVD για να το χρησιμοποιήσει στη συνέχεια.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ