STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τσιώλης: "Δεν υπάρχει φαβορί"

Τσιώλης: "Δεν υπάρχει φαβορί"
Τσιώλης INTIME SPORTS

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε στον Άκη Δημακό και στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" για το ντέρμπι της Κυριακής (1/11, 19:30) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ.

Στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό μίλησε ο πολύπειρος Έλληνας τεχνικός Σάκης Τσιώλης, με θέμα συζήτησης το ντέρμπι της Κυριακής (1/11, 19:30) ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Για τους δύο αντιπάλους:

"Βάσει της απόδοσης των δύο ομάδων στην προηγούμενη αγωνιστική, μπορώ να πω ότι η ΑΕΚ έπαιξε συνδυαστικό ποδόσφαιρο με ωραία ανάπτυξη, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε πολλά προβλήματα κυρίως ανασταλτικά. Ο Παναθηναϊκός παίζει στην Λεωφόρο και θέλει το ματς, τη στιγμή που η ΑΕΚ φαίνεται ότι πάει στο παιχνίδι πιο προετοιμασμένη. Δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις. Θα είναι ένα ενδιαφέρον ματς μέχρι το τέλος”.

Για το πως θα αγωνιστούν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ και τους παίκτες – κλειδιά:

"Η ΑΕΚ ξεπέρασε το σοκ της ήττας από Ολυμπιακό κόντρα στον Ηρακλή και πάει σε καλή κατάσταση να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Για να μην μπορέσει να κάνει παιχνίδι η ΑΕΚ, πρέπει να είναι κοντά οι γραμμές του Παναθηναϊκού , που θα μπορέσει έτσι να εκμεταλλευτεί τον Μπεργκ.

Η ΑΕΚ έχει ταχύτητα στο παιχνίδι της και παίκτης – κλειδί της είναι ο Μάνταλος. Η ΑΕΚ θέλει λίγο καιρό ακόμη για να προσαρμοστεί στην Σουπερλίγκα. Ο Παναθηναϊκός είχε μεγαλύτερη ομοιογένεια στην αρχή. Και οι δύο έχουν θετικά και αρνητικά. Δεν μπορώ να πω ποιος είναι το φαβορί".

Για τον Νίνη:

"Με τον τρόπο που αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός ο Νίνης θα μπορούσε να παίξει μόνο στην κορυφή του ρόμβου και δεν ξέρω αν έχει δουλέψει γι' αυτή τη θέση. Για να παίξει ο Νίνης ή ο Κλωναρίδης θα πρέπει να απλωθεί το παιχνίδι του Παναθηναϊκού”.

Για τον Μπουνανότε:

"Τον παρακολουθώ χρόνια. Είναι ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής. Τώρα βρέθηκε εκτός ομάδας, ίσως επειδή η θέση καλύφθηκε από τον Μάνταλο. Κατά την άποψή μου θα χωρούσε στην ομάδα. Έχει όμως να κάνει από το τι ζητάει ένας προπονητής από ένα σύστημα”.

Για τον Αναστασίου:

"Ως προπονητής ο Αναστασίου μου αρέσει πάρα πολύ. Πέρασε η 28η Οκτωβρίου και έχουν φύγει μόνο δύο προπονητές. Ίσως οι παράγοντες αποφάσισαν να στηρίξουν τους προπονητές και το θεωρώ πολύ καλό. Ίσως αποφάσισαν να τον στηρίξουν. Χρειάζονται όμως και νίκες και μάλιστα άμεσα".

Για το επαγγελματικό του μέλλον:

"Πρέπει να πας σε μια ομάδας για να παράγεις έργο και να ταιριάζεις στην φιλοσοφία της. Δεν υπάρχει λόγος να πας σε μια ομάδα απλά για να είσαι εκεί".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ