STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τσιώλης: "Δεν μπορείς να θεωρήσεις τελειωμένο τον Ολυμπιακό"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI

Ο Σάκης Τσιώλης παραχώρησε συνέντευξη στον Sport24 Radio 103,3 και ανέλυσε τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό ενόψει του αποψινού ντέρμπι (25/02, 19:30) στην Τούμπα. Ποια χαρακτήρισε ως καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος προπονητής, Σάκης Τσιώλης φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Οι κουτσομπόληδες", με τους Δημήτρη Σαμόλη και Βασίλη Τεμπέλη και μίλησε για το σπουδαίο ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, αναλύοντας τους δύο "μονομάχους".

Παράλληλα, υποστήριξε πως η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, ενώ απάντησε στο αν υπήρξε επαφή με τον Παναθηναϊκό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Για το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: "Ο ΠΑΟΚ παίζει στην Τούμπα, έχει βρει ρυθμό, συνοχή και αυτοματισμούς και έχει σταθεροποιηθεί ως ομάδα. Αν έχει την κατοχή της μπάλας, η πίεση που θα ασκήσει θα τον κάνει πολύ επικίνδυνο, αφού μεσοεπιθετικά είναι πολύ δυνατός. Για τον Ολυμπιακό είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να… σβήσει κάποια πράγματα που έχουν γίνει μέχρι τώρα. Για να μην πάει στράφι η σεζόν. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο κίνητρο και ποτέ δεν μπορείς να τον θεωρήσεις τελειωμένο.

Απόψε (25/2) θεωρώ ότι μπορεί να γίνει ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες έχουν τους λόγους τους για να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Οι συνθήκες είναι ιδανικές, ιδίως για τον ΠΑΟΚ. Δείχνουν ότι θέλουν το παιχνίδι και θα το δείξουν και στο γήπεδο".

Για τους Δημήτρη Πέλκα και Κώστα Φορτούνη: "Μαζί με τον Μάνταλο, που ήταν άτυχος, είναι ό,τι καλύτερο έχουμε στην Ελλάδα στο επιθετικό κομμάτι. Αμφότεροι είναι πολύ σημαντικοί παίκτες. Ο Πέλκας δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος. Θα είναι καλό να παίξει για να δούμε Έλληνες πρωταγωνιστές στα μεγάλα παιχνίδια. Ο Φορτούνης στον Ολυμπιακό έχει επωμιστεί πολλά κι αυτό τον αδικεί. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ο Φορτούνης".

Για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος: "Η ΑΕΚ έχει καλύτερο ρυθμό, αυτοματισμούς και συνοχή. Τη βοήθησαν και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της σε αυτό, ενώ πολύ σημαντικό είναι ότι υπάρχει ένας προπονητής από την περσινή περίοδο και πάτησε πάνω σε αυτή τη βάση. Μπορεί να υστερεί σε μονάδες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, αλλά είναι ομάδα".

Για το παιχνίδι της Δευτέρας, της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο: "Είναι ένα δύσκολο ματς. Ο Ατρόμητος είναι υπολογίσιμη ομάδα, με στυλ και ταχύτητα. Πάντως, η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να περάσει από το Περιστέρι".

Για το άγχος του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα: "Υπάρχει βάρος, ενώ δεν υπάρχει φέτος η δικαιολογία του Ολυμπιακού, που μέχρι πέρσι ήταν μόνιμος πρωταθλητής. Όποιος χάσει το πρωτάθλημα θα έχει ένα μεγάλο φορτίο στη συνέχεια. Βέβαια, και οι δύο ομάδες έχουν μάθει να ζουν στην πίεση και όλα θα κριθούν στην Τούμπα, στο μεταξύ τους παιχνίδι".

Για το αν υπήρχε επαφή με τον Παναθηναϊκό: "Ανεπισήμως έχει γίνει, αλλά με πολλά εάν και εφόσον. Πάντως, καλά κάνουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και παρέχουν απόλυτη στήριξη στον Μαρίνο Ουζουνίδη, αφού τον θέλει και ο κόσμος. Γενικώς, οι ομάδες δεν είναι μόνο εταιρίες και πρέπει να πιάνουν και τον παλμό του κόσμου".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ