STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τσίμπησε βαθμό ο Πλατανιάς στην Τρίπολη 1-1 με τον Αστέρα

Τσίμπησε βαθμό ο Πλατανιάς στην Τρίπολη 1-1 με τον Αστέρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον δεύτερο βαθμό του στο πρωτάθλημα πήρε στην Τρίπολη ο Πλατανιάς με την ομάδα του Παράσχου να κοντράρει στα ίσια τον Αστέρα στο 1-1 στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. (VIDEO)

Έναν σημαντικό βαθμό, σε μια δύσκολη έδρα, ενόψει της συνέχειας πήρε ο Πλατανιάς το βράδυ της Δευτέρας στην Τρίπολη με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1 χάρη σε δυο τέρματα των Γιάννου, Μιλούνοβιτς τα οποία προήλθαν από πανομοιότυπες φάσεις και επιτεύχθηκαν με κεφαλιές.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχαν και δοκάρι με τον Σανκαρέ και τεράστια χαμένη ευκαιρία με τον Γιάννου για να πάρουν τη νίκη αλλά από την πλευρά της και η ομάδα του Πλατανιά διεκδίκησε με αξιώσεις κάτι παραπάνω από το ματς με τον Αστέρα.

Αυτό ήταν το τρίτο σερί αρνητικό αποτέλεσμα για τον Αστέρα Τρίπολης μετά τις ήττες από Λεβαδειακό, Σάλκε καθώς σίγουρα η ισοπαλία στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για μια ομάδα όπως οι Αρκάδες αποτελεί γκέλα.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα των Χανίων πρόσθεσε έναν ακόμα πόντο στο σακούλι της, ακόμα βέβαια δεν ξέρει τι σημαίνει νίκη, αλλά έδειξε για δεύτερο σερί ματς μετά και την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό πως η απόδοση της πλέον κυμαίνεται σε καλύτερα επίπεδα.

Η μόνη δικαιολογία για τους γηπεδούχους ήταν η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και το ταξίδι στην Γερμανία με τον Στάικο Βεργέτη να προσπαθεί με κάποιες αλλαγές να κάνει το ροτέισον που δεν έφερε όμως αποτέλεσμα.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Διαιτητής: Δημητρόπουλος Αλέξανδρος (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Βέρρης Δημήτριος (Λέσβου), Κασαββέτης Παναγιώτης (Αιτωλοακαρνανίας)

4ος: Σελίμος Σπυρίδων (Λακωνίας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΒΕΡΓΕΤΗΣ): Θεοδωρόπουλος, Γιαννούλης, Σανκαρέ, Αλόκο, Λούι, Ιγκλέσιας (46' Χαμντανί), Τορμένα (78' Τσοκάνης), Φούντας (Νίκο Φερνάντες), Μάσα, Σκούρτης, Γιάννου.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΠΑΡΑΣΧΟΣ): Σωτηρίου, Σελίν, Μπανανά, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Μουνάφο (62' Στανισάβλιεβιτς), Ντίνας, Γντάτιτς (80' Μαχαμάτ), Γιακουμάκης (46' Ράμος), Μιλούνοβιτς, Μενδρινός.

Γκολ: 6' Γιάννου/13' Μιλούνοβιτς

Κίτρινες: 39' Τορμένα, 61' Λούι, 71' Χαμντανί, 76' Αλόκο, 88' Μάσα/42' Ντίνας, 70' Βάντερσον, 72' Στανισάβλιεβιτς, 90+ Σωτηρίου

Κόκκινες: -

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Πλατανιά

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία τόσο της Super League όσο και των άλλων πρωταθλημάτων.

Μέχρι το 13' και τα δυο γκολ του αγώνα

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 4' είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς όταν ο Μάσα έβγαλε από τα δεξιά την πάσα προς τον Σκούρτη που έβγαινε τετ α τετυ. Ωστόσο, ο επιθετικός του Αστέρα προτίμησε να κάνει ντρίμπλα πάνω στον Μπανανά κι έχασε την μπάλα.

Τσίμπησε βαθμό ο Πλατανιάς στην Τρίπολη 1-1 με τον Αστέρα
INTIME SPORTS

Δυο λεπτά αργότερα όμως οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Γιάννου. Ο Λούι έγινε αποδέκτης της μπάλας από τα δεξιά και έκανε την σέντρα με τον Γιάννου να σηκώνεται πιο ψηλά, να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Ισοφάριση με Μιλούνοβιτς

Ο Πλατανιάς δεν επηρεάστηκε από το γκολ που δέχτηκε και προσπάθησε να βρει στην επίθεση ψάχνοντας την ισοφάριση. Αυτή ήρθε στο 13' όταν ο Γιακουνάκης έγινε κάτοχος της μπάλας από τα δεξιά και με μια ωραία σέντρα βρήκε τον Μιλούνοβιτς μέσα στην περιοχή και ο Σέρβος πήρε την κεφαλιά με τον Θεοδωρόπουλο αρχικά να δείχνει ότι ελέγχει τη μπάλα η οποία όμως του έφυγε και κατέληξε στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στο 35' όταν ο Γιακουμάκης από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή, πέρασε την μπάλα δίπλα από τον Σανκαρέ ο οποίος στην προσπάθεια του να γυρίσει άνοιξε τα χέρια του και εμπόδισε τον Έλληνα στράικερ αλλά ο Δημητρόπουλος έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φτάσουν στο γκολ στο 37' μετά από ωραία ατομική προσπάθεια από τον Μιλούνοβιτς και σουτ του Σέρβου αλλά ο Θεοδωρόπουλος έπιασε την μπάλα.

Με αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο

Οι Βεργέτης και Παράσχος προσπάθησαν με τις αλλαγές που έκαναν στην ανάπαυλα να φρεσκάρουν τις ομάδες τους με τον τεχνικό του Αστέρα να ρίχνει στο ματς τους Χαμντανί και Νίκο Φερνάντες και τον Παράσχο τον Ρομέου.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο 50' όταν ο Νίκο Φερνάντες έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Σωτηρίου που πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση τη φετινή σεζόν μπλόκαρε την μπάλα. Έξι λεπτά αργότερα ο Μάσα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με σουτ έξω από την περιοχή το οποίο σωστά ακυρώθηκε καθώς ο Σανκαρέ ήταν μπροστά από τον Σωτηρίου, σε θέση οφσάιντ και τον εμπόδιζε.

Τσίμπησε βαθμό ο Πλατανιάς στην Τρίπολη 1-1 με τον Αστέρα
INTIME SPORTS

Δοκάρι με τον Σανκαρέ

Ο Αστέρας έχασε τεράστια ευκαιρία, διπλή μάλιστα, για να πάρει ξανά το προβάδισμα στο 70' όταν σε εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά ο Σανκαρέ μέσα στην περιοχή πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει στο αριστερό δοκάρι του Σωτηρίου και στη συνέχεια το πλασέ του Γιάννου από κοντά μπλόκαρε ενστικτωδώς ο Σωτηρίου.

Ο Πλατανιάς απείλησε και αυτός με μια μεγάλη στιγμή στο 77' με τον Μιλούνοβιτς να κάνει ωραία προσπάθεια από τα αριστερά και το παράλληλο γύρισμα με τον Στανισάβλιεβιτς να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Θεοδωρόπουλο να βρίσκει την μπάλα με τα πόδια και στη συνέχεια αυτή να φεύγει σύριζα από το δεξί του δοκάρι.

Ευκαιρία που δεν χάνεται

Ο Γιάννου εξελίχθηκε σε μοιραίο για τον Αστέρα Τρίπολης στο 85' όταν μετά από ωραία σέντρα ο Τσοκάνης πρόλαβε την μπάλα πριν αυτή βγει έξω και την γύρισε προς τον Γιάννου ο οποίος εξ επαφής πήρε την κεφαλιά ανενόχλητος αλλά η μπάλα έφυγε μόλις έξω. Μια ευκαιρία που απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι όλα μπαίνουν και όλα χάνονται στο ποδόσφαιρο.

Η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης άνηκε στους φιλοξενούμενους και ήρθε από τον καλύτερο τους παίκτη, τον Μιλούνοβιτς, ο οποίος από τα αριστερά κατέβασε όμορφα την μπάλα και έπιασε ένα σουτ με το δεξί το οποίο έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Θεοδωρόπουλου.

Ο MVP του αγώνα

Ο Μιλούνοβιτς. Ο Σέρβος διεθνής με την Ελπίδων ήταν ο σκόρερ της ομάδας του Πλατανιά και είχε πολύ καλή παρουσία όντας συνεχή απειλή για την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.

Η φάση του αγώνα

Η διπλή ευκαιρία του Αστέρα. Στο 70' λεπτό ο Αστέρας θα μπορούσε να κάνει το 2-1 αλλά αρχικά το δοκάρι και στη συνέχεια ο Σωτήριου στέρησαν το γκολ από τους Αρκάδες. Ο Σανκαρέ πήρε την κεφαλιά και είδε την μπάλα να πηγαίνει βασανιστικά προς το δεξί δοκάρι του γκολκίπερ του Πλατανιά και εν συνεχεία ο Γιάννου που έδειχνε να επηρεάζεται από την πορεία της μπάλας δεν πλάσαρε δυνατά και ο Σωτηρίου απομάκρυνε.

Ο διαιτητής

Ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος. Κανένα πρόβλημα για τον Δημητρόπουλο και τους βοηθούς του οι οποίοι τα πήγαν αρκετά καλά. Ο ρέφερι ελέγχεται μόνο για τη φάση που ζήτησε πέναλτι ο Πλατανιάς στο 35' αλλά σίγουρα όντας πιο κοντά στη φάση είδε καλύτερα.

Μας άρεσε

Η εικόνα του Πλατανιά. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Πλατανιάς έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Έπαιξε στα ίσια το ματς και κυνήγησε μέχρι τέλος τη νίκη και τους τρεις πόντους κόντρα σε έναν αντίπαλο που φυσικά έχει μεγαλύτερη ποιότητα από την ομάδα των Χανίων.

Δεν μας άρεσε

Ο Μάσα. Πολύ κακός ο Αργεντινός "μαέστρος" του Αστέρα Τρίπολης ο οποίος είχε ελάχιστες καλές προσπάθειες στην διάρκεια του αγώνα με τον Πλατανιά και ουσιαστικά δεν βοήθησε την ομάδα του.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ