STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τσίκινης στο Sport24.gr: "Η διαιτησία δεν επηρέασε το αποτέλεσμα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ηρακλής Τσίκινης σχολίασε στο Sport24.gr την διαιτησία του Γεώργιου Κύζα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστική της Super League. Οι αλλοπρόσαλλες κίτρινες και τα λάθη που δεν επηρέασαν.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 τον Ολυμπιακό, στην Τούμπα για την 23η αγωνιστική της Super League, και ο πρώην διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης σχολίασε στο Sport24.gr τη διαιτησία του Γεώργιου Κύζα και των βοηθών του, Δημητρίου Τάτση και Χρήστου Μπαλτά.

"Νομίζω, γενικά, ότι η διαιτησία δεν επηρέασε το αποτέλεσμα. Γενικά είχε κάποια λάθη στον πειθαρχικό τομέα με αλλοπρόσαλλες κίτρινες - εκεί που έδειξε δεν έπρεπε κι εκεί που δεν έπρεπε έδειξε - αλλά τα λάθη δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα. Καλοί ήταν και οι βοηθοί του και βοήθησαν", ήταν το αρχικό σχόλιο του Ηρακλή Τσίκινη πριν στη συνέχεια μιλήσει ειδικά για κάθε φάση.

"Στην αρχή μέχρι το 15', έγιναν δύο - τρεις φάσεις με κίτρινες κάρτες, τις οποίες δεν υπέδειξε για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Προφανώς, ήταν στη φιλοσοφία του να μη δείξει κίτρινες κάρτες. Μετά το πρώτο τέταρτο άρχισε να δείχνει κίτρινες κάρτες με αποκορύφωμα τη φάση του 19' (κίτρινη στον Φιγκέιρας για μαρκάρισμα στον Ενρίκε) που δείχνει μια κίτρινη που δεν υπάρχει. Δεν έβγαλε κάρτα ούτε στον Κρέσπο (για μαρκάρισμα στον Ελιονούσι στο 3'), ούτε στον Μάτος (για φάουλ στον Φορτούνη στο 6') γιατί ήθελε να κρατήσει το ματς χωρίς κάρτες.

Όσον αφορά στη φάση με τον Σάχοβ σε σουτ του Σισοκό στο τρίτο λεπτό, δεν υπάρχει χέρι. Το χέρι είναι χαμηλά. Εν τέλει σωστά έπραξε να βγάλει κάρτες γιατί το παιχνίδι μπορεί να ξέφευγε. Είναι επικίνδυνο παίξιμο του Κρέσπο στον Ρομαό και σίγουρα έπρεπε να δοθεί κίτρινη κάρτα", υποστήριξε ο Ηρακλής Τσίκινης.

Θυμηθείτε εδώ τα highlights της αναμέτρησης:

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ