STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τσίκινης για Αρετόπουλο: "Πολύ καλός, στο πιο δύσκολο ντέρμπι"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
Αρετόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Πολύ θετική άποψη για τη διαιτησία του Αλέξανδρου Αρετόπουλου και των βοηθών του καταθέτει στο Sport24.gr ο πρώην διεθνής διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, ο οποίος επισημαίνει ότι επρόκειτο για το πιο δύσκολο εφετινό ντέρμπι.

Δεν έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος ο ρέφερι του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Αρετόπουλος, σύμφωνα με την άποψη του Ηρακλή Τσίκινη, ο οποίος μιλώντας στο Sport24.gr τονίζει ότι το σημερινό ματς ήταν το πιο δύσκολο έως τώρα στη Σούπερ Λίγκα, στηλιτεύοντας τη συμπεριφορά ορισμένων παικτών και του προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.

Είπε συνοπτικά ο πρώην διεθνής διαιτητής στο Sport24.gr...

- "Ο Αρετόπουλος κλήθηκε να διαχειριστεί το πιο δύσκολο από τα εφετινά ντέρμπι. Ήταν το πιο δύσκολο για τον ρέφερι διότι η φάση στο 6' που επέφερε την αποβολή του Αραούχο και την κίτρινη στον Σαμπράνο έβαλε φωτιά στο ματς και πολλοί από τους παίκτες ήταν επιθετικοί και ατίθασοι. Γενικά υπήρχε πολλή ένταση στο παιχνίδι από πολλούς παίκτες".

- "Σ' αυτού του είδους τα παιχνίδια, ο διαιτητής έρχεται σε δύσκολη θέση διότι πρέπει να σφυρίξει με ισορροπία. Υπάρχει το γράμμα του νόμου και με το πνεύμα του νόμου. Με το γράμμα του νόμου μπορούσε να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα έναν - δυο επιπλέον παίκτες. Όμως με το πνεύμα του νόμου ήταν πάρα πολύ καλός, σχεδόν άριστος στις αποφάσεις του".

- "Ήταν σωστές όλες οι αποφάσεις του για τις κόκκινες και για τις κίτρινες κάρτες που έδωσε. Δεν είχε προβλήματα σε φάσεις για πέναλτι και οφσάιντ, ούτε στον καταλογισμό των φάουλ. Ήταν κοντά στις φάσεις, ήταν ψύχραιμος στους καβγάδες των παικτών και είχε καλή συνεργασία με τον τέταρτο διαιτητή και τους βοηθούς του".

- "Θα ήθελα, επίσης, να επισημάνω ότι αρκετοί παίκτες δεν βοήθησαν για ένα νορμάλ ντέρμπι χωρίς νεύρα και εντάσεις, αλλά ακόμη πιο άσχημη ήταν η συμπεριφορά του προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος σε πάρα πολλές περιπτώσεις ξεπέρασε τα όρια".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ