STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τρεις και ο... Κουτρουμπής

Τρεις και ο... Κουτρουμπής
Κουτρουμπής ΑΕΚ Παναθηναϊκός

Το τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό είχε διεξαχθεί τον Μάρτιο του 2013 με το τριφύλλι να επικρατεί με 2-0 χάρη σε γκολ των Βιτόλο και Σο. Μόνο τέσσερις παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ των δυο ομάδων είχαν παίξει σε εκείνο το ντέρμπι. (VIDEO)

Ένα πολύ δυνατό φιλικό θα δώσουν το Σάββατο το μεσημέρι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ εκμεταλλευόμενοι την διακοπή του πρωταθλήματος. Οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες για πρώτη φορά από τις 3 Μαρτίου του 2013 και το τελευταίο παιχνίδι που είχαν δώσει και πάλι στο ΟΑΚΑ με γηπεδούχο την ΑΕΚ στο πλαίσιο της Super League.

Ένα ματς στο οποίο το τριφύλλι είχε επικρατήσει με 2-0 χάρη σε γκολ του Βιτόλο με σουτ στο 55' και το Σο στο 70' με κεφαλιά με τον μέσο των πράσινων να πανηγυρίζει... περίεργα και χαρακτηριστικά σαν ζώο που κάνει την ανάγκη του.

Τρεις και ο... Κουτρουμπής
INTIME SPORTS

Το πιο χαρακτηριστικό από εκείνο το ματς είναι πως από τους 28 ποδοσφαιριστές που είχαν χρησιμοποιηθεί από τους δυο προπονητές σε εκείνη την αναμέτρηση μόνο τέσσερις βρίσκονται ενάμιση χρόνο μετά στο ρόστερ τους και μάλιστα ένας εξ αυτών έχει αλλάξει φανέλα.

Ο λόγος για τους Ζέκα, Τριανταφυλλόπουλο, Κορδέρο και Κουτρουμπή. Με τον τελευταίο να έχει μεταπηδήσει από την ΑΕΚ στο τριφύλλι.

ΑΕΚ (ΛΙΝΕΝ): Κωνσταντόπουλος, Μπουγαίδης, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς, Κορδέρο (80' Σταματής), Κατίδης (80' Καραλής), Γκερέιρο, Φέτσης (71' Παυλής), Τσουμάγκας, Μητρόπουλος, Πετρόπουλος

Παναθηναϊκός (ΦΑΜΠΡΙ): Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Βιτόλο, Εσπάρθα (86' Φιγκερόα), Ζέκα, Σο (89' Τριανταφυλλόπουλος), Σισοκό, Μαυρίας (87' Φορναρόλι).

Φυσικά στο ρόστερ των δυο ομάδων υπήρχαν και άλλοι παίκτες που βρίσκονται φέτος στο ρόστερ τους αλλά δεν είχαν χρησιμοποιηθεί από τους Φάμπρι και Λίνεν.

Τρεις και ο... Κουτρουμπής
INTIME SPORTS
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ