STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Top10 Greatness, 25η αγωνιστική: Σωτήρας Ανσαριφάρντ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τον Ολυμπιακό δεν τον έσωσε ο Καπίνο, αλλά ο Ανσαριφάρντ που έκανε το μοναδικό σουτ. Η απόλυτη επικράτηση του Παναθηναϊκού, η κλάση του Μπεργκ και ο τετρακέφαλος ΠΑΟΚ. Το Sport24.gr παρουσιάζει το Top10 Greatness της 23ης αγωνιστικής.

Το Sport24.gr συγκέντρωσε το Top10 Greatness της 25ης αγωνιστικής της Super League και σας το παρουσιάζει αναλυτικά, προς σκέψη και συζήτηση

Τον Ολυμπιακό δεν τον έσωσε ο Καπίνο, αλλά ο Ανσαριφάρντ που έκανε το μοναδικό σουτ. Η απόλυτη επικράτηση του Παναθηναϊκού, η κλάση του Μπεργκ και ο τετρακέφαλος ΠΑΟΚ. Στιγμές που είναι αλλιώς όταν τις ζεις στο γήπεδο, πόσο μάλλον από τα VIP. Γι’ αυτό το Νο1 αντιπιτυριδικό σαμπουάν στον κόσμο, το Head & Shoulders στέκεται δίπλα στον Έλληνα φίλαθλο και του δίνει την ευκαιρία να δει και να πανηγυρίσει μέσα στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, και μάλιστα με ένα διπλό VIP εισιτήριο!

10. ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΒΕΡΟΙΑ

Η άνοιξη μπήκε για τα καλά, βελτιώνει τη διάθεση όλων μας. Γιατί να αποτελούν εξαίρεση οι ποδοσφαιρικές ομάδες; Λόγου χάρη η Βέροια. Τι σημασία έχει που μετρούσε οκτώ σερί ήττες, με τέρματα 1-20; Άπαξ και ήρθε η άνοιξη, αυτά δεν μετράνε, δεν υπάρχουν. Και νίκη και 4-0 για τη Βέροια εναντίον της χαλαρής Κέρκυρας, με τους ουραγούς να παίρνουν το τρίποντο που ήθελαν για να δώσουν τη μάχη της παραμονής, έστω κι από μειονεκτική θέση.

9 . ΠΗΡΕ ΒΑΘΜΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ!

Άνοιξη και για την ομάδα της Λιβαδειάς. Ο Λεβαδειακός είχε σημειώσει όλα κι όλα τρία γκολ σε 12 ματς εκτός έδρας και οι μοναδικές φορές που είχε πάρει αποτέλεσμα μακριά απ’τη Λιβαδειά ήταν τα δύο 0-0 με τον ΠΑΣ και τον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά η ομάδα του Χριστόπουλου κατάφερε να βάλει δύο γκολ στα Πηγάδια και να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας, με τον Έλληνα τεχνικό να φτάνει τα πέντε μας αήττητος εναντίον της Ξάνθης με οποιαδήποτε ομάδα την έχει αντιμετωπίσει.

Μπροστάρης στην προσπάθεια για την παραμονή, ο Βασιλείου που σκόραρε ξανά. Όπως μου λέει κι ο Ηλίας Καλλονάς, ο 26χρονος επιθετικός είχε να σκοράρει τέσσερα χρόνια και τώρα έχει βάλει τρία γκολ στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και έχει δώσει στον Λεβαδειακό πέντε απ’τους 19 βαθμούς που έχει τώρα.

Στιγμές που είναι αλλιώς όταν τις ζεις στο γήπεδο, πόσο μάλλον από τα VIP. Γι’ αυτό το Νο1 αντιπιτυριδικό σαμπουάν στον κόσμο, το Head & Shoulders στέκεται δίπλα στον Έλληνα φίλαθλο και του δίνει την ευκαιρία να δει και να πανηγυρίσει μέσα στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, και μάλιστα με ένα διπλό VIP εισιτήριο!

8. ΣΩΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Όταν παλεύεις με τα κύματα, είναι σημαντικό να βρεις τον κατάλληλο αντίπαλο. Η ΑΕΛ υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό και παρότι δεν ήταν καλύτερη κατάφερε να πάρει το τρίποντο που έψαχνε για να ανασάνει, να ηρεμήσει όσον αφορά την υπόθεση της παραμονής της.

Η ομάδα σώθηκε, αλλά δύσκολα κανείς μπορεί να πει πως η σεζόν χαροποίησε τον κόσμο της ομάδας που τόσο ήθελε να την δει ξανά στα σαλόνια.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΥΚΟΡΙΚΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΥΚΟΡΙΚΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

7. ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

Τίμιος και ωραίος ο Πλατανιάς. Υποδέχθηκε στην Κρήτη σε δύο σερί ματς τους δύο τελευταίους και τους νίκησε αμφότερους με 1-0. Χάρη σε κανέναν, ούτε σε Βέροια, ούτε σε Ηρακλή, για την ομάδα του Παράσχου που δίκαια προσπέρασε την Ξάνθη και δεν το βάζει κάτω στο κυνήγι της πεντάδας.

Βέβαια, το έργο θα είναι πολύ δύσκολο, αφού ο Πλατανιάς έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα του πρωταθλήματος: έξω με Ολυμπιακό, μέσα με ΑΕΚ, έξω με Πανιώνιο, μέσα με ΠΑΟΚ και φινάλε στο Περιστέρι. Δύσκολη πίστα για συλλογή βαθμών, αλλά ευκαιρία για τον Πλατανιά να δείξει τι ομάδα ήταν φέτος.

6. ΜΑΣΟΥΝΤ, ΣΒΗΣΕ ΛΙΓΟ

Ο Πανιώνιος έχασε τις ευκαιρίες που θα του έδιναν στην Τούμπα το προβάδισμα που βρήκε και στο “Καραϊσκάκης”. Δεν το βρήκε, σιγά-σιγά η απειλή του έφθινε και η αποβολή τον έβαλε στα καρέ, εκεί που τελικά έχασε τον βαθμό. Η ομάδα του Μιλόγεβιτς εξακολουθεί να κρατάει τη 2η θέση και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Ατρόμητο, πριν πάει στη Λεωφόρο.

Στη διακοπή ας ηρεμήσει κάποιος τον Μασούντ και ας του κατεβάσει και τη μύτη: παιχταράς είναι ο Ιρανός, αλλά έχει συνεχόμενα ματς που λειτουργεί με τρόπο που σαμποτάρει την προσπάθεια των συμπαικτών του. Νεύρα, τσαλιμάκια, ατομισμοί. Στην Τούμπα ο Πανιώνιος είχε κόντρα κι αυτός πήγε να κάνει τον Τζιοβάνι απ’το κέντρο.

5. ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ, ΜΗΔΕΝ

Πάμπολλα ντέρμπι έχουν λήξει με θριάμβους της μίας ομάδας και με συντριβή της άλλης. Ακόμα και αυτοί που έχουν συντριβεί, θα έκαναν κάτι καλύτερο απ’αυτό που έκανε ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο. Τη μία τελική, το ανύπαρκτο σχέδιο, την αδυναμία να πάρει καλό βαθμό σε κάτι μέσα στο γήπεδο.

Τρία ντέρμπι στο 2ο γύρο, 270 λεπτά σε Τούμπα, Λεωφόρο και ΟΑΚΑ τελείωσαν με τον Ολυμπιακό να έχει μία ευκαιρία: την πίεση του Φορτούνη και τη λάθος πάσα του Γλύκου που έφερε το τετ-α-τετ του Ανσαριφάρντ. Κι ακόμα κάποιοι επιμένουν να αποδίδουν τον αποκλεισμό απ’την Μπεσίκτας στα λάθη του Λεάλι και όχι στην αδυναμία του Ολυμπιακού να παράξει ως ομάδα πρωτοβουλίας.

Αν δεν απειλείς, δεν γίνεται να μην το φας, να μη δεχθείς φάσεις. Και πλέον τα ματς στη φετινή Superleague στα οποία ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει να κάνει δύο σουτ εντός περιοχής είναι πέντε. Ο Καπίνο καλώς εκτιμάται αφού κράτησε το σκορ στο 1-0, αλλά ο πραγματικός “σωτήρας” ήταν ο Ανσαριφάρντ που γλίτωσε τον Ολυμπιακό απ’την “ντροπή” των μηδέν τελικών σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

4. ΜΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Φαινόταν πως είχε έρθει η ώρα για την ΑΕΚ να πάρει και το πρώτο της διπλό με τον Χιμένεθ στον πάγκο. Μόνο νίκες είχε εντός με τον Ισπανό στον πάγκο, αλλά μακριά απ’το “Σπύρος Λούης” μετρούσε τις τρεις ισοπαλίες με Ξάνθη, Ηρακλή και Πανιώνιο.

Ο “σοφτ” στην άμυνα Ατρόμητος προσφερόταν για το πρώτο διπλό, αφού η ΑΕΚ με την τριάδα Σιμόες-Γιόχανσον-Αϊντάρεβιτς έχει βρει σκληράδα και απειλείται δύσκολα. Ανεβαίνει ολοένα και ο Μάνταλος στο νέο του ρόλο, δυνατό το τεστ μετά την διακοπή με την Ένωση να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο

3. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΙΚΗΣΕ, ΑΛΛΑ ΧΑΜΗΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ

Δεν έχει σημασία το πόσο προβληματικός είναι ο αντίπαλος, αν εσύ δεν είσαι σε θέση να το προβάλεις στο χορτάρι. Ο Παναθηναϊκός ήταν έτοιμος, προετοιμασμένος και έδειξε όλα τα δικά του “μπορώ” σε αντιπαραβολή με τα “δεν μπορώ” του Ολυμπιακού. Στόχευση στα άκρα και κυρίως στα δεξιά, ο Βιγιαφάνιες δημιουργός, ο Εμποκού διεμβολιστής, ο Μπεργκ σημείο αναφοράς, ο Κλωναρίδης “δορυφόρος” του Σουηδού, να κινείται χωρίς μπάλα γύρω του.

Ο Κουρμπέλης με τον Ζέκα οι δύο destroyers στο κέντρο, προσηλωμένοι σε αυτό και απαλλαγμένοι απ’το να κάνουν πολλά με την μπάλα. Όλα έγιναν όπως έπρεπε εκτός από δύο πράγματα: τα καλύτερα τελειώματα και τις καλύτερες επιλογές στο 2ο μέρος, όταν ο Παναθηναϊκός “έπεσε” πιο πίσω για να βρει φάσεις στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού.

Το γράψαμε και στο κείμενο μετά το ντέρμπι : θα είναι λάθος του Παναθηναϊκού να πιστέψει πως η εικόνα της Κυριακή του λέει πως η απόσταση απ’τον Ολυμπιακό έχει μικρύνει τόσο που το προσπέρασμα είναι θέμα 1-2 κινήσεων.

2. ΟΧΙ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ, ΤΕΤΡΑΚΕΦΑΛΟΣ

Μηδέν γκολ, μηδέν σουτ στην εστία, μηδέν εκτός στόχου, μηδέν κεφαλιές. Σκληρό, άκομψο, αλλά με τέτοια παρουσία του Αθανασιάδη στην κορυφή, ο ΠΑΟΚ ήταν σαν να παίζει με δέκα εναντίον του Πανιώνιου. Πέλκας, Μυστακίδης, Κουλούρης βοήθησαν απ’τον πάγκο, η αποβολή του Οικονόμου “έκλεισε” τον Πανιώνιο και στο τέλος ο Δικέφαλος βρήκε το γκολ για ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Ο Πέλκας τη χάλασε τη γιορτή στο τέλος και ο ΠΑΟΚ έδειξε ξανά πως έχει μια δυσκολία στην άμεση διαχείριση κάποιων πραγμάτων. Ο παίκτης να δηλώνει πως ήθελε να δείξει πως έχει τσαγανό, δεν ήθελε να θίξει κάποιον και δεν μετανοιώνει, ο Ίβιτς να δηλώνει πως ο Πέλκας έδειξε πως είναι άντρες, αλλά θα έτρωγε πρόστιμο αν το έκανε προς τους οπαδούς σε εκτός έδρας ματς, ο Ιβαν να λέει πως τέτοιες χειρονομίες δεν είναι αποδεκτές και ο υιός να σχολιάζει πως υπάρχουν και πιο προβοκατόρικοι πανηγυρισμοί.

1. ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ

Όλοι έκαναν γεμάτο ματς. Όμως, απ’τη μέση και μπροστά όλοι είχαν και ένα αλλά στην πολύ καλή τους απόδοση: ο Κλωναρίδης δεν είχε σωστά τελειώματα σε δύο καθαρές ευκαιρίες, ο Εμποκού είχε βιασύνη στην τελική επιλογή, ο Βιγιαφάνιες μπορούσε στο 2ο ημίχρονο να βγάλει καλύτερες κάθετες.

Όλοι εκτός απ’τον Μπεργκ, αυτόν που ήταν στο κέντρο των πάντων. Παιχνίδι με πλάτη, κάθετες, “τάισμα” των συμπαικτών του, ηρεμία, ποιότητα και μία στιγμή κλάσης. Μην σκεφτεί κανείς έστω και για ένα δευτερόλεπτο πως το γκολ του Σουηδού είναι εύκολο ή απλό.

Τρεις στους δέκα φορ θα το δοκιμάσουν με αυτόν τον τρόπο, ένας στους δέκα θα βρει δίχτυα, θα περάσει την μπάλα από εκεί που θέλει, θα τη στείλει στο τέρμα τόσο χαμηλά. Στιγμές που είναι αλλιώς όταν τις ζεις στο γήπεδο, πόσο μάλλον από τα VIP. Γι’ αυτό το Νο1 αντιπιτυριδικό σαμπουάν στον κόσμο, το Head & Shoulders στέκεται δίπλα στον Έλληνα φίλαθλο και του δίνει την ευκαιρία να δει και να πανηγυρίσει μέσα στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, και μάλιστα με ένα διπλό VIP εισιτήριο!

Εσύ από πού θα δεις τον επόμενο αγώνα της αγαπημένης σου ομάδας;;; Θα κάτσεις να τον δεις από καναπέδες, καφενεία, από κάποιο site με live streaming που θα κολλάει κιόλας;;; Όχι βέβαια! Αγόρασε προϊόντα, κράτα την άποδειξη, γίνε μέλος του Head & Shoulders Greatness Club στο Facebook και διεκδίκησε ένα διπλό VIP εισιτήριο στην κερκίδα της αγαπημένης σου ομάδας! Μπες στη σελίδα του Head & Shoulders στο Facebook και μάθε περισσότερα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ