STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Top10 Greatness, 13η αγωνιστική: O πρώτος σκόρερ που δεν σουτάρει συχνά

Top10 Greatness, 13η αγωνιστική: O πρώτος σκόρερ που δεν σουτάρει συχνά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιντέγε που είναι πρώτος σκόρερ χωρίς να σουτάρει συχνά. Ο Ουζουνίδης που ξεκίνησε με το δεξί, ο ΠΑΟΚ που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό με νάζια και ο Ατρόμητος που κερδίζει παντού. Το Sport24.gr παρουσιάζει το Top10 Greatness της 13ης αγωνιστικής.

Το Sport24.gr συγκέντρωσε το Top10 Greatness της 13ης αγωνιστικής της Super League και σας το παρουσιάζει αναλυτικά, προς σκέψη και συζήτηση.

Ο Ιντέγε που είναι πρώτος σκόρερ χωρίς να σουτάρει συχνά. Ο Ουζουνίδης που ξεκίνησε με το δεξί, ο ΠΑΟΚ που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό με νάζια και ο Ατρόμητος που κερδίζει παντού. Στιγμές που είναι αλλιώς όταν τις ζεις στο γήπεδο, πόσο μάλλον από τα VIP. Γι’ αυτό το Νο1 αντιπιτυριδικό σαμπουάν στον κόσμο, το Head & Shoulders στέκεται δίπλα στον Έλληνα φίλαθλο και του δίνει την ευκαιρία να δει και να πανηγυρίσει μέσα στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, και μάλιστα με ένα διπλό VIP εισιτήριο!

10. ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΑΠ’ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Ο Ηρακλής πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, οπότε ποια είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο σερί χωρίς τρίποντο; Ο Πλατανιάς που ξεκίνησε με δύο στα δύο και έκτοτε μετράει οκτώ ματς χωρίς νίκη. Και πως να νικήσει, όταν το γκολ με το οποίο ο Μανούσος ισοφάρισε τον Πανιώνιο απ’την ασίστ του Γουνδουλάκη ήταν μόλις το δεύτερο που πετυχαίνει ο Πλατανιάς σ’αυτά τα οκτώ παιχνίδια.

9. Η ΑΕΚ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΚΡΙΝΩΝ ΣΟΥΤ

Η ΑΕΚ πάλι δεν κράτησε αποτέλεσμα, αυτή τη φορά ισοφαρίστηκε απ’την Κέρκυρα. Οι φίλοι της λένε πως είναι άτυχη, εγώ λέω πως ήταν τυχερή που είχε το προηγηθεί: δεν κατάφερε να φτιάξει καθαρές ευκαιρίες εκτός απ’τα μακρινά σουτ και βρήκε ένα (πολύ δύσκολο και ωραίο) γκολ από στημένη φάση με τον Λαμπρόπουλο. Θυμίζω πως από στημένο είχε βρει το πρώτο και το δεύτερο γκολ στην πρώτη του νίκη του Μοράις κόντρα στον Πλατανιά.

Top10 Greatness, 13η αγωνιστική: O πρώτος σκόρερ που δεν σουτάρει συχνά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY


Όταν εσύ δεν παράγεις καθαρές φάσεις κι αντίπαλος “ταΐζει” τον φορ του (Τουράμ) για να εκτελέσει με άνεση απ’το σημείο του πέναλτι, ε, τι παράπονα μπορείς να έχεις;

8. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΝΑΖΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

Ενδέκατος σε πρωτάθλημα 16 ομάδων είναι ο ΠΑΟΚ. Ναι, σύμφωνοι, κουβαλάει τιμωρία τριών βαθμών από πέρσι, αλλά και μ’αυτούς μέχρι την 8η θέση θα έφτανε, 11 βαθμούς μακριά απ’την κορυφή. Στις αρχές συζητούσαμε για το πως ο Δικέφαλος φτιάχνει ευκαιρίες, αλλά δεν έχει καλά τελειώματα, γιατί παίζει βιαστικά. Πλέον δεν έχει ούτε ευκαιρίες, ούτε δημιουργία, ούτε απειλή, ούτε ψυχολογία μετά τα όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα.
Το βασικότερο, δεν δείχνει να έχει τη διοίκηση που πρέπει σε μια ομάδα που λέει(;) πως θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Εντάξει να μην έχεις ρόστερ πρωταθλητισμού, αλλά τουλάχιστον πρέπει να διοικείς με τέτοιο τρόπο. Διοίκηση που ακούει τον προπονητή να μιλάει δημόσια για “τρύπημα” και λέει “ντρέπομαι, δεν έρχομαι ξανά στο γήπεδο” δεν κάνει πρωταθλητισμό, αλλά νάζια γυμνασίου.

7. ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ

Όχι, δεν παίρνουμε πίσω τα όσα καλά έχουμε γράψει για τον ΠΑΣ. Απλώς στο Καυτανζόγλειο φάνηκε γιατί δεν είναι εύκολο για μια τέτοια ομάδα, όσο καλή κι αν είναι, να κάνει σερί νικών που θα την κρατήσει ψηλά. Είναι δύσκολος ο ρόλος του αφεντικού για ομάδες που δεν τον έχουν συνηθίσει.
Ο ΠΑΣ πήγε στη Θεσσαλονίκη να παίξει ως πολύ ανώτερος τον Ηρακλή, πήρε το ρόλο του αφεντικού, προηγήθηκε και την πάτησε στην κόντρα.

6. BREAKING NEWS: ΕΚΑΝΕ ΑΣΟ Η ΞΑΝΘΗ

Στο προηγούμενο Top10 βαφτίζαμε τον Λουτσέσκου ως τον άνθρωπο που κατήργησε τον άσο, αφού η Ξάνθη δεν είχε νικήσει στην έδρα της και ταυτόχρονα είχε χάσει εκτός έδρας μόνο στην πρεμιέρα. Όπως λέγαμε τότε, τα δύο σερί ματς στα Πηγάδια ήταν ευκαιρία να νικήσει επιτέλους στην έδρα της και η Ξάνθη το έκανε πράξη κόντρα στον Αστέρα και εύκολα, με γρήγορο 3-0.
Νίκη εντός έδρας για πρώτη φορά απ’τον Φεβρουάριο, όταν η ομάδα του Λουτσέσκου είχε νικήσει τον Παναθηναϊκό στις 06/02 και έκτοτε πέρασαν επτά αγώνες στα Πηγάδια χωρίς άσο.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Επόμενη αγωνιστική, Ξάνθη-ΑΕΛ. Δεύτερο σερί γίνεται;

5. ΚΛΕΨΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ, ΚΛΕΨΕ

Ο Ολυμπιακός πέρασε τρία ημίχρονα χωρίς γκολ απέναντι σε Κέρκυρα και Λεβαδειακό, αλλά “ξεμπούκωσε” στο δεύτερο ημίχρονο με τέσσερα γκολ. Παρά το 4-0, η βελτίωση σε σχέση με το 0-0 δεν ήταν πολύ μεγάλη. Τα τρεξίματα-κλεψίματα ήταν περισσότερα και στο γήπεδο υπήρχε ο Μαρτίνς, ο πλέον κατάλληλος για να κάνει τον Ολυμπιακό πιο γρήγορο στην εκμετάλλευση αυτών των φάσεων.
Είτε πριν το γκολ του Ιντέγε, είτε μετά απ’αυτό, αξίζει να δείτε πως έχουν προέρθει οι καλές ευκαιρίες του Ολυμπιακού, που είναι όλες μετά από κλέψιμο.

4. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ’ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Δεν σταματάει πουθενά ο Ατρόμητος. Έχει βελτιωθεί με τον Κορακάκη, αλλά έχει και ρέντα, τόσο στα come-back με ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, όσο και στο τελευταίο διπλό κόντρα στην ΑΕΛ. Ο Λημνιός πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ με ψαλίδι και ο Λε Ταλέκ σκόραρε για τρίτο σερί ματς, με ένα άψογο πλασέ εκτός περιοχής.
Στιγμές που είναι αλλιώς όταν τις ζεις στο γήπεδο, πόσο μάλλον από τα VIP. Γι’ αυτό το Νο1 αντιπιτυριδικό σαμπουάν στον κόσμο, το Head & Shoulders στέκεται δίπλα στον Έλληνα φίλαθλο και του δίνει την ευκαιρία να δει και να πανηγυρίσει μέσα στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, και μάλιστα με ένα διπλό VIP εισιτήριο!
Οκτώ ματς έχει δώσει ο Ατρόμητος με τον Κορακάκη στον πάγκο και τα πέντε είναι εκτός έδρας, όπου είναι αήττητος με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Ώρα να αποδείξει πως τα καταφέρνει και στο Περιστέρι, όπου την επόμενη εβδομάδα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

3. ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ

Ο Ηρακλής πέρασε πολύ δύσκολη εβδομάδα, με τη διοίκηση να αποφασίζει να παίξει κεκλεισμένων των θυρών τον αγώνα με τον ΠΑΣ, αλλά τελικά να ανοίγει τις θύρες για όλους. Ο Γηραίος έμεινε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς, αλλά έδειξε χαρακτήρα, ισοφάρισε και πήρε τη νίκη στο τέλος, με το πρώτο επαγγελματικό γκολ του 19χρονου Βασίλη Αγγελόπουλου.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports / Motion Team)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports / Motion Team) EUROKINISSI SPORTS


Ο Παντελίδης έπαιξε 3-5-2 για να “ματσάρει” τον ΠΑΣ, στο τέλος το γύρισε σε 4-4-2 και δικαιώθηκε, με τον Ηρακλή να παίρνει “φιλί ζωής” με την πρώτη του νίκη μετά από δέκα ματς και να πλησιάζει Βέροια και ΑΕΛ.

2. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΠΟΥ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΣΠΑΝΙΑ

Ναι, σύμφωνοι, είναι απορίας άξιον το γιατί ο επόπτης δεν σήκωσε τη σημαία, σε μια φάση που ήταν εύκολη και την είχε ξεκάθαρη μπροστά του. Το γκολ του Ιντέγε όμως ήταν εκπληκτικό, ήταν στιγμή που είναι αλλιώς όταν τη ζεις στο γήπεδο, πόσο μάλλον από τα VIP. Γι’ αυτό το Νο1 αντιπιτυριδικό σαμπουάν στον κόσμο, το Head & Shoulders στέκεται δίπλα στον Έλληνα φίλαθλο και του δίνει την ευκαιρία να δει και να πανηγυρίσει μέσα στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, και μάλιστα με ένα διπλό VIP εισιτήριο!
Ακόμα πιο εκπληκτικό απ’το ψαλιδάκι είναι το φετινό ποσοστό ευστοχίας του Ιντέγε. Ο Νιγηριανός πέρσι είχε δέκα σε όλο το πρωτάθλημα, με ένα τέρμα ανά 4.3 τελικές, και φέτος έχει ήδη εννέα γκολ, με ένα τέρμα ανά 2.2 τελικές.
Το ερώτημα είναι γιατί ο Ολυμπιακός δεν τον “ταΐζει” περισσότερο και ο Ιντέγε κάνει μόλις 1.4 σουτ ανά 90 λεπτά, γιατί ο πρώτος σε τελικές είναι ο αμυντικός μέσος της ομάδας, ο Μιλιβόγεβιτς.

1. ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ

Η ανάγκη κόσμου και Τύπου για ελπίδα και “φως” στην επόμενη μέρα είχαν ως αποτέλεσμα να διαβάσουμε και να ακούσουμε μεγάλες υπερβολές για τον Ουζουνίδη, τόσο πριν, όσο και μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι πως ο Έλληνας τεχνικός είχε πολύ λίγο χρόνο στη διάθεσή του και προσωπικά δεν βρίσκω χρήσιμη ή βοηθητική την κουβέντα για το τι πρόλαβε να αλλάξει/βελτιώσει στον Παναθηναϊκό.

Εννοείται πως ο Στραματσόνι έχει μεγάλη ευθύνη για τα χάλια των πρασίνων, αλλά όταν μια ομάδα έχει μία νίκη σε δέκα ματς, τότε προφανώς η βελτίωση δεν είναι μόνο θέμα διάταξης, προσώπων, κτλ.

Top10 Greatness, 13η αγωνιστική: O πρώτος σκόρερ που δεν σουτάρει συχνά

Μέχρι να δούμε τι θα κάνει ο Ουζουνίδης, μέχρι να δει κι αυτός σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του, κρατάμε τη ρέντα που έδειξε να έχει: νίκησε στο πρώτο του ντέρμπι χωρίς να έχει ευκαιρία, χάρις σ’ένα φρικ γκολ του Λουντ, που ήταν τόσο περίεργο, που αρκετοί θεατές στη Λεωφόρο δεν πίστεψαν πως η μπάλα πήγε στα δίχτυα και όχι στην εξωτερική πλευρά και το πανηγύρισαν καθυστερημένα.

Εσύ από πού θα δεις τον επόμενο αγώνα της αγαπημένης σου ομάδας;;; Θα κάτσεις να τον δεις από καναπέδες, καφενεία, από κάποιο site με live streaming που θα κολλάει κιόλας;;; Όχι βέβαια! Αγόρασε προϊόντα, κράτα την άποδειξη, γίνε μέλος του Head & Shoulders Greatness Club στο Facebook και διεκδίκησε ένα διπλό VIP εισιτήριο στην κερκίδα της αγαπημένης σου ομάδας! Μπες στη σελίδα του Head & Shoulders στο Facebook και μάθε περισσότερα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ