STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Top10 Greatness, 12η αγωνιστική: Όσο νυχτώνει, ο Ίβιτς... Στραματσώνει

Top10 Greatness, 12η αγωνιστική: Όσο νυχτώνει, ο Ίβιτς... Στραματσώνει

Ο εκπληκτικός Ατρόμητος και ο ΠΑΟΚ που “αυτοκτόνησε” δύο φορές. Ο Ολυμπιακός που σουτάρει σαν τους Warriors, ο ασταμάτητος ΠΑΣ και η νέα γκέλα του Παναθηναϊκού. Το Sport24.gr παρουσιάζει το Top10 Greatness της 12ης αγωνιστικής

Το Sport24.gr συγκέντρωσε το Top10 Greatness της 12ης αγωνιστικής της Super League και σας το παρουσιάζει αναλυτικά, προς σκέψη και συζήτηση. Ο εκπληκτικός Ατρόμητος και ο ΠΑΟΚ που “αυτοκτόνησε” δύο φορές. Ο Ολυμπιακός που σουτάρει σαν τους Warriors, ο ασταμάτητος ΠΑΣ και η νέα γκέλα του Παναθηναϊκού.

Στιγμές που είναι αλλιώς όταν τις ζεις στο γήπεδο, πόσο μάλλον από τα VIP. Γι’ αυτό το Νο1 αντιπιτυριδικό σαμπουάν στον κόσμο, το Head & Shoulders στέκεται δίπλα στον Έλληνα φίλαθλο και του δίνει την ευκαιρία να δει και να πανηγυρίσει μέσα στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, και μάλιστα με ένα διπλό VIP εισιτήριο!

10. ΛΙΓΗ ΑΜΥΝΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΕ

Ο Παναιτωλικός είχε φάει δύο γκολ απ’τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στην πρεμιέρα και μετά είχε κάνει τέσσερα σερί ματς χωρίς να έχει δεχθεί γκολ. Και ξαφνικά δεν μπορεί να σταματήσει να μαζεύει την μπάλα απ’τα δίχτυα του και μετράει παθητικό οκτώ τερμάτων στα τελευταία τέσσερα ματς και έξι απ’αυτά τα έχει φάει στο Αγρίνιο.

9. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΑΣΟ

Ραζβάν Λουτσέσκου, ο άνθρωπος που κατήργησε τον άσο. Εννέα αγώνες της Ξάνθης στη φετινή Super League και άσος έγινε μόνο στην πρεμιέρα, όταν οι “ακρίτες” ήταν ασύνδετοι και έχασαν εύκολα απ’την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Στα επόμενα οκτώ ματς, το έργο είναι ίδιο. Η Ξάνθη δεν κερδίζει στην έδρα της και δεν χάνει εκτός.

Το ίδιο έκανε και στο Αγρίνιο, απ΄όπου πέρασε με 3-2, με Γιουνές και Τριάδη σε μεγάλα κέφια. Η Ξάνθη έχει δώσει έξι ματς εκτός έδρας και μόνο εντός. Τώρα έχει δύο κολλητά στα Πηγάδια και η ελπίδα είναι πως επιτέλους θα νικήσει και στην έδρα της.

8. BREAKING NEWS: ΝΙΚΗΣΕ Η ΑΕΚ ΜΕ ΜΟΡΑΪΣ

Ε, καιρός ήταν. Ο Μοράις έκανε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με την ΑΕΚ. Για να την πετύχει, χρειάστηκε τύχη, αυτή ίσως που του έλειψε όταν ισοφαρίστηκε απ’τον Ατρόμητο στον προηγούμενο αγώνα της, παρότι είχε προηγηθεί με 2-0.

Όχι βέβαια πως άλλαξαν πολλά στο χορτάρι. Η Ένωση είχε την ίδια κακή εικόνα και ευτυχώς γι’αυτήν από ένα στημένο ήρθε το αυτογκόλ που της άνοιξε το δρόμο για τη νίκη. Κρατάει τα κέφια του Μάνταλου και το πρώτο φετινό γκολ του Αραβίδη.

7. Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ

Δεν είναι εύκολο να συμβεί συχνά, αλλά έγινε. Και οι τέσσερις μεγάλοι έπαιξαν με τους αναπληρωματικούς τους τερματοφύλακες. Ο Λεάλι ήταν κάτω απ’τα γκολπόστ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα, ενώ Βλαχοδήμος και Μπάρκας πήραν φανέλα βασικού μετά την κακή εικόνα των Στιλ-Ανέστη.

Στην Τούμπα ο Γλύκος κράτησε τη θέση του, αλλά ο τραυματισμός του έφερε τον Μπρκιτς στον αγώνα κι έτσι ο Κροάτης έζησε την εμπειρία του να κάνεις ντεμπούτο σε ένα πρωτάθλημα και να δέχεσαι τέσσερα γκολ ερχόμενος απ’τον πάγκο.

6. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΝΙΚΗΣ ΣΕ ΕΝΝΕΑ ΜΑΤΣ

Ο Παναθηναϊκός πήγε στη Νέα Σμύρνη με μία νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια. Μόνο τον ουραγό Ηρακλή είχε κερδίσει η ομάδα του Στραματσόνι και η αλήθεια είναι πως κόντρα στον Πανιώνιο δεν έκανε και πολλά για να επιστρέψει στις νίκες. Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός σε άμυνα κι επίθεση και στην ουσία αυτό που κατάφερε ήταν να εκμεταλλευτεί το “δώρο” του Πανιωνίου και να “τσιμπήσει” έναν πόντο στο φινάλε. Τι ένας, τι κανένας.

5. ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕ

Ο Πανιώνιος ήταν το απόλυτο αφεντικό στη Νέα Σμύρνη. Για όσο το ήθελε είχε εκείνος την κατοχή και δεν είχε κανένα πρόβλημα τόσο στο να φτιάχνει καθαρές ευκαιρίες, όσο και στο να κρατάει μακριά τον Παναθηναϊκό.

Τα έκανε όλα σωστά, βρήκε άξια το γκολ που έψαχνε και ευκαιρίες για ένα δεύτερο. Μόνο που δεν γίνεται να τα κάνει όλα τέλεια και παρόλα αυτά να μένει με τον βαθμό της ισοπαλίας. Και ναι, σωστή η γκρίνια για τα σπρωξίματα στη φάση της ισοφάρισης, αλλά με καλύτερη διαχείριση ο Πανιώνιος θα είχε ένα εύκολο 2-0 και τώρα θα ήταν πάνω απ’τον Παναθηναϊκό.

4. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΠΩΣ WARRIORS

Σίγουρα θα πρέπει να είναι κάποιου είδους ρεκόρ. Στον αγώνα με την Κέρκυρα ο Ολυμπιακός είχε 17 σουτ και τα 16 ήταν εκτός περιοχής. Τέτοια λατρεία με το σουτ από απόσταση, μόνο οι Golden State Warriors. Κι εντάξει, αυτοί τα βάζουν γιατί παίζουν άλλο άθλημα, στον Ολυμπιακό όμως τι γίνεται; Πιστεύει όντως ο Μπέντο πως τα σουτ εκτός περιοχής συνιστούν ενδεδειγμένο τρόπο απειλής;

3. THIS IS ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ

Πριν τη διακοπή, ο ΠΑΣ είχε χάσει στην έδρα του απ’τον Αστέρα και είχε μείνει στο 0-0 με τον Λεβαδειακό. Η αναβολή τον έφερε να παίξει ξανά μέσα και αυτή τη φορά η ομάδα του Πετράκη επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Βέροια και εξακολουθεί να έχει από κάτω της Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Top10 Greatness, 12η αγωνιστική: Όσο νυχτώνει, ο Ίβιτς... Στραματσώνει

Ωραίο ποδόσφαιρο και εκπληκτική ανάπτυξη και κίνηση χωρίς μπάλα για το γκολ του Πέδρο Κόντε, που έφτασε τα έξι και πλησίασε τον Ιντέγε. Πορεία πρωταθλητισμού αξίζει να δεις στο γήπεδο και μάλιστα με ένα διπλό VIP εισιτήριο. Γίνε μέλος του Head & Shoulders Greatness Club στο Facebook και διεκδίκησε μία VIP θέση στην κερκίδα της αγαπημένης σου ομάδας!

2. ΔΙΠΛΗ “ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ” ΑΠΟ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΙΒΙΤΣ

Αυτά δεν γίνονται. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τον αγώνα στην Τούμπα με τις καλύτερες προϋποθέσεις: όταν βάζεις γκολ και στις δύο καλές επιθέσεις σου, δικαιούσαι να πιστεύεις πως είσαι σε καλή βραδιά και έχει γυρίσει το φύλλο επιθετικά.

Ακολούθησαν τρεις αναγκαστικές αλλαγές, ένα χαζό χέρι που έφερε πέναλτι και αποβολή και μια αγωνιστική κατάρρευση που έκανε 3-4 το 3-1. Κι αφού ο ΠΑΟΚ “αυτοκτόνησε” αγωνιστικά και έχασε δικό του ματς, ήρθε και η συνολική “αυτοκτονία” στη συνέντευξη Τύπου.

Top10 Greatness, 12η αγωνιστική: Όσο νυχτώνει, ο Ίβιτς... Στραματσώνει

Γιατί αυτοκτονία λέγεται όταν βγαίνει ο προπονητής και λέει δημόσια πως “τον τρύπησαν” παίκτες και προτρέπει τον κόσμο και τον Τύπο να δουν ξανά τις φάσεις των γκολ. Μετά από τέτοιες δημόσιες παραδοχές δεν υπάρχει ομάδα, έχει τελειώσει, μέχρι να φτιαχτεί κάτι ξανά απ’την αρχή.

1. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ

Εντάξει να κάνεις 2-2 το 2-0 στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά να φύγεις με διπλό απ’την Τούμπα ενώ χάνεις με 3-1; Αυτά είναι απίστευτα πράγματα, είναι στιγμές που αξίζει να δεις στο γήπεδο και μάλιστα με ένα διπλό VIP εισιτήριο. Γίνε μέλος του Head & Shoulders Greatness Club στο Facebook και διεκδίκησε μία VIP θέση στην κερκίδα της αγαπημένης σου ομάδας!

Top10 Greatness, 12η αγωνιστική: Όσο νυχτώνει, ο Ίβιτς... Στραματσώνει

Ο Κορακάκης κάνει πράγματα και θαύματα στον Ατρόμητο και φαίνεται πως όλη η ομάδα έχει διαφορετική ψυχολογία και πίστη στον αγωνιστικό χώρο. Μ’αυτόν στον πάγκο η ομάδα του έχει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μια άδικη ήττα, αυτήν στο Περιστέρι απ’τον Ολυμπιακό.

Εσύ από πού θα δεις τον επόμενο αγώνα της αγαπημένης σου ομάδας;;; Θα κάτσεις να τον δεις από καναπέδες, καφενεία, από κάποιο site με live streaming που θα κολλάει κιόλας;;; Όχι βέβαια! Αγόρασε προϊόντα, κράτα την άποδειξη, γίνε μέλος του Head & Shoulders Greatness Club στο Facebook και διεκδίκησε ένα διπλό VIP εισιτήριο στην κερκίδα της αγαπημένης σου ομάδας! Μπες στη σελίδα του Head & Shoulders στο Facebook και μάθε περισσότερα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ