STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το τελευταίο 24ωρο μεταγραφών στη Super League

Το τελευταίο 24ωρο μεταγραφών στη Super League
Transfer deadline

Την Τετάρτη (31/8, 20.00) εκπνέει η μεταγραφική περίοδος και το Sport24.gr αναλύει καταγράφει τι να περιμένουμε μέσα στις επόμενες ώρες από τις ομάδες της Super League. Ο πίνακας με τις κινήσεις που έχουν γίνει έως τώρα.

Λίγες ώρες απέμειναν για να ολοκληρωθεί η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα. Οι περισσότερες ομάδες της Super League έχουν διαμορφώσει τα ρόστερ τους και δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν σε άλλη κίνηση.

Η μεγαλύτερη κινητικότητα παρατηρείται στις μεγάλες ομάδες. Ο Ολυμπιακός, για παράδειγμα, έχει ακόμα εκκρεμότητες, αφού είναι σε αναμονή για τον Όσκαρ Καρντόσο, ενώ ανάλογα με τις αποχωρήσεις ενδεχομένως να πάει και για στόπερ (έχουν ήδη κλείσει οι Πασιένσια, Ρομάο, Μπρούνο Βιάνα αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί).

Από τον Παναθηναϊκό περιμένουμε την επισημοποίηση των deal με Εμποκού, Σαμπά και Κουλιμπαλί και τις εξελίξεις για Αμπέντ, Κλωναρίδη, ίσως και για Χουχούμη, Μαρινάκη, Μπουμάλ. Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση επιθετικού και περιμένουμε να δούμε μήπως υπάρξουν αποχωρήσεις. Η ΑΕΚ, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, δεν θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή.

Από εκεί και πέρα, στον Ατρόμητο δείχνει να "ναυαγεί" η περίπτωση του Νίκολα Μαρτίνες, ο ΠΑΣ Γιάννινα παίρνει δανεικό τον Βραζιλιάνο επιθετικό Ζάιρο από τον ΠΑΟΚ, ενώ ίσως κάνει κίνηση για έναν ακόμα παίκτη στη μεσαία γραμμή. Ο Πανιώνιος έκλεισε με τη μεταγραφή του Νταβίντ Ν' Γκογκ, τη στιγμή που η ΑΕΛ απέκτησε τον Γιάννη Ποτουρίδη.

Κινητικότητα παρατηρείται στον Ηρακλή, ο οποίος απέκτησε τον Κυνηγόπουλο, θέλει τον Μπλέτσα, ενώ την Τετάρτη θα κριθεί τι μέλει γενέσθαι με τον Λάμπρου. Η Βέροια αναμένεται να ανακοινώσει τον δανεισμό του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου από την ΑΕΚ, ενώ δύσκολα θα πάρουν άλλους παίκτες οι Αστέρας, Κέρκυρα, Ξάνθη και Παναιτωλικός.

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε όλες τις κινήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από τις ομάδες της Super League έως σήμερα στον πίνακα των μεταγραφών του Sport24. Δείτε αναλυτικά πόσοι παίκτες αποκτήθηκαν, πόσοι αποχώρησαν και όχι μόνο.

Το τελευταίο 24ωρο μεταγραφών στη Super League

Τελευταίο 24ωρο και για τις ΣΟΥΠΕΡ εκπτώσεις footshirts. Mην τις χάσετε!

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ