STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το Σάββατο η απόφαση των εφέσεων για Μπεργκ, Κρέσπο, Σάχοβ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το Σάββατο το πρωί αναμένεται να μάθουν στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ αν θα μειωθεί η ποινή της τιμωρίας για τους Μπεργκ, Κρέσπο και Σάχοβ μετά τις εφέσεις που κατέθεσαν και οι δυο ομάδες.

Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο ΠΑΟΚ κατέθεσαν έφεση ώστε να μειωθούν οι ποινές που υποβλήθηκαν σε Μπεργκ, Κρέσπο, Σάχοβ μετά τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνος ο Γιώργος Κομίνης.

Στο τριφύλλι θεωρούν ότι η αντιαθλητική συμπεριφορά για την οποία έφαγε 4 αγωνιστικές (3+1) ο Μπεργκ τιμωρείται με κίτρινη κάρτα και έτσι θα πρέπει να πέσει ολοκληρωτικά η ποινή που έχει επιβληθεί στον Σουηδό φορ.

Αναφορικά με τους Κρέσπο, Σάχοβ στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι για τον Ισπανό ισχύει ότι και για τον Μπεργκ καθώς η αντιαθλητική συμπεριφορά τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή ενώ για τον Σάχοβ στον ΠΑΟΚ υποστήριξαν ότι δεν γρονθοκόπησε, αλλά απώθησε αντίπαλο, γι' αυτό και η ποινή του πρέπει να μειωθεί.

Και οι δυο ομάδες θα ενημερωθούν στην διάρκεια του Σαββάτου για το αποτέλεσμα των εφέσεων που έχουν καταθέσει και θα περιμένουν να δουν αν οι ποινές μειωθούν η εξαφανισθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ