STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το Σάββατο 21/11 το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Το Σάββατο 21/11 το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο στο πρώτο "αιώνιο" ντέρμπι των δυο ομάδων τη φετινή σεζόν.

Η 11η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος έχει οριστεί για τις 21-22-23 Νοεμβρίου από την Super League και εκείνη την αγωνιστική θα διεξαχθεί το πρώτο "αιώνιο" ντέρμπι της φετινής σεζόν ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Η Super League ακόμα δεν έχει ορίσει το πρόγραμμα από την 7η αγωνιστική και έπειτα αλλά σύμφωνα με πληροφορίες το ντέρμπι των "αιωνίων" θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης στις 19:30.

Το ντέρμπι δεν θα μπορούσε να γίνει την Κυριακή (22/11), ούτε φυσικά την Δευτέρα (23/11) καθώς ο Ολυμπιακός την Τρίτη (24/11) αγωνίζεται στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν για την 5η αγωνιστική του Champions League.

Η επίσημη οριστικοποίηση της ημερομηνίας και της ώρας έναρξης του αγώνα θα έρθει τις επόμενες μέρες, το αργότερο μέχρι την επόμενη εβδομάδα όταν η Super League θα συνεδριάσει για να αποφασίσει το πρόγραμμα από την 7η αγωνιστική και έπειτα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ