STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών του τίτλου

Το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών του τίτλου

Με νίκες συνέχισαν οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός, διατηρώντας το ενδιαφέρον στα ύψη. Το Sport24.gr παρουσιάζει αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών του τίτλου μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Το ενδιαφέρον στο ελληνικό πρωτάθλημα, με την ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής (απομένει το ΑΕΛ - Παναθηναϊκός), παραμένει στα ύψη, αφού ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, ενώ από κοντά ακολουθεί κι ο Ολυμπιακός.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" επικράτησε 2-0 της Λαμίας εκτός έδρας, η ΑΕΚ είχε εύκολο έργο απέναντι στην Ξάνθη, την οποία φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ (4-0), ενώ ο Ολυμπιακός, παρότι δυσκολεύτηκε, έκαμψε την αντίσταση του Πανιωνίου χάρη σε γκολ του Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε.

Ύστερα από 22 αγωνιστικές, ο ΠΑΟΚ έχει 52 βαθμούς, η ΑΕΚ 50, ενώ ο Ολυμπιακός είναι τρίτος με 46 (με την υποσημείωση πως εκκρεμεί η τελεσίδικη απόφαση για το -3 των ερυθρολεύκων). Ωστόσο, μέχρι το τέλος της σεζόν υπάρχουν πολλά και σημαντικά παιχνίδια, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του πρωταθλήματος.

Το Sport24.gr παρουσιάζει αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών του πρωταθλήματος, με τα ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ να ξεχωρίζουν, αφού αναμένεται να έχουν καταλυτική σημασία στο ποια ομάδα θα καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών του τίτλου

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ